Ana sayfa Dizi Haberleri Sen nasıl bir manyaksın Engin? Yargı dizisinde herkesi meraklandıracak, tempoyu arttıracak gelişme!

Sen nasıl bir manyaksın Engin? Yargı dizisinde herkesi meraklandıracak, tempoyu arttıracak gelişme!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yine etkileyici bir bölümle izleyicinin karşısına çıktı. Engin ölmüş olsa da ölmeden önce düzenlediği kurgular ile dizide oyunlarına devam ediyor.

Sema Ergenekon’un yazdığı senaryoya doğrultusunda Savcı Ilgaz’ın sevdiği kadını hüküm giymekten kurtarmak adına verdiği mücadele dizinin 22. bölümüne damgasını vurdu. Son ana kadar tutuklu yargılanacağını düşünerek umudunu kaybeden ve tir tir titreyen Ceylin’in havası, Uğur Aslan’ın canlandırdığı komiser Eren’in duruşma salonuna girmesiyle değişti.

Bu sırada hakime Neva’nın Engin ile ilişkisi, üçüncü kurşunun kime ait olduğu gibi birçok sır perdesi çözülürken, Yekra’nın Merdan ile ilişkisi gibi yeni sır perdeleri de çıktı ortaya.

En büyük bombayı ise yine Engin patlattı. Ceylin’in suçsuzluğunun ortaya çıkacağını ve beraat edeceğini tahmin eden Engin, ona bir video hazırlamıştı. Duruşmanın hemen ardından gönderilen zarf gecikmeli de olsa Ceylin’in eline ulaştı.

Engin ölse de sürprizleri bitmedi. Hazırladığı videoda, “Tebrik ederim, kurtuldun. Öldüm, öldüm, tam da istediğin gibi. Ama biliyorsun ki ölsem de, sürprizlerim devam ediyor” diyerek cinayet zanlısı olarak beraat etmiş olsa da Ceylin’in başına gelecek yeni dertlerin haberini verdi.

Yargı dizisi yeni bölümleriyle her Pazar saat 20.00’de Kanal D ekranlarında…