Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını rahatlatan test sonucu!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını rahatlatan test sonucu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberi sabah saatlerinde yayılmıştı. Oyuncunun koronavirüs şüphesi ile hastaneye başvurmasının ardından müşade altına alındığı ve test uygulandığı belirtilmişti.

Tatlıtuğ da twitter hesabından yaptığı paylaşımda 15 gündür eşi Başak Dizer ile Kemerburgaz’daki evinde olduğunu, bazı şikayetleri için de gittiği hastanede müşahede altına alındığını duyurmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını rahatlatan test sonucu! 8

Test sonucunu bekleyen oyuncu, akşam saatlerinde bir açıklama daha yaptı. Tatlıtuğ,”Başta Covid-19 ile mücadele eden hastalar olmak üzere tüm hastalara Allah’tan şifa diliyorum. Dualarımız sizinle. Ben iyiyim… İlginize teşekkür ederim” sözleriyle başladığı açıklamasında test sonucunun negatif çıktığını belirterek hayranlarını rahatlattı.

Oyuncu şu bilgileri de verdi: “Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım. Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim.

Yarın yapılacak son kontrollerim sonucuna göre gerekirse evde takip ve tedavime karar verilecektir..Ülkemizde özellikle bu dönemde yoğun mesai harcayan sağlık personellerine çok teşekkür ediyorum.”

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını rahatlatan test sonucu! 9