Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını sevindiren yeni projesinde, beklenmeyen erteleme!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını sevindiren yeni projesinde, beklenmeyen erteleme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, oyuncuyu yeniden ekranda görmek için uzun zamandır bekliyor! En son Çarpışma dizisiyle ekrandaydı oyuncu. Elçin Sangu ile başrolünde yer aldığı dizi Show TV’de, 2018-2019 sezonunda 24 bölüm sürmüştü. Oyuncu, aradan geçen yaklaşık 4 yılın ardından yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bir süre önce oyuncunun Kral Kaybederse isimli dizide oynayacağı gündeme gelmiş ve hayranları bu habere heyecanlanmıştı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan diziyle ilgili bazı planlama sorunları, Kıvanç Tatlıtuğ’un projeden vazgeçmesine neden oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix için çekilen Yakamoz S-245 isimli diziyle gündeme geldi daha sonra. Oyuncu, Nisan ayında yayınlanan dizide Özge Özpirinçci ile başrolde yer almıştı. Bu dizinin ardından ise yine Netflix için çekilen Aşıklar Bayramı isimli filmle konuşuldu. Settar Tanrıöğen ile başrolünde yer aldığı filmiyle de beğeni topladı.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını sevindiren yeni projesinde, beklenmeyen erteleme! 8

Ünlü oyuncunun hayranları, kendisini bir televizyon dizisinde görmek için uzun zamandır sabırla bekliyordu! Sonunda Aile isimli Show TV dizisinde yer alacağı öğrenildi. Bu dizide, Yakamoz S-245’te birlikte rol aldığı Özge Özpirinçci ile anlaşıldığı öğrenildi önce. Fakat ani bir kararla başrol kadın oyuncunun Serenay Sarıkaya olarak belirlendiği açıklandı!

Serenay Sarıkaya’nın Devin isimli psikoloğa hayat vereceği dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un rolü ise merak konusu! Dizinin çekimlerine yakın zamanda başlanması beklenirken, Kıvanç Tatlıtuğ’un merakla beklenen bir başka projesi ile ilgili ise beklenmeyen bir gelişme yaşandı!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını sevindiren yeni projesinde, beklenmeyen erteleme! 9

Kıvanç Tatlıtuğ, 2019’da vizyona giren Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol almıştı. Filmde Saruhan isimli bir mafyaya hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile de çok konuşulmuştu. Filmin dizi versiyonunun çekileceği de bir süre önce gündeme gelmişti. Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını ayrıca sevindiren bu haberin ardından, diziyle ilgili beklentiler büyüdü!

Disney Plus için çekilecek olan dizinin, Yılmaz Erdoğan’ın senaryo yazma konusunda geciktiğini söylemesi ve planlamanın net bir şekilde ortaya çıkmaması nedeniyle ertelendiği konuşuluyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un aynı anda hem Aile hem de Organize İşler dizisinde rol alması son derece zorlu bir süreç olacaktı! Aile dizisinin çalışmalarının başlamasının ardından, kulislere yansıyan bilgilere göre, Organize İşler isimli dizisi projesi gecikecek! 2023 yılında diziyle ilgili yeni gelişmeler de ayrıca heyecanla bekleniyor! Kıvanç Tatlıtuğ’un Organize İşler dizisiyle ilgili durumu da ayrıca merak konusu!

Bu arada, Aşk-ı Memnu’da birlikte rol aldıkları Beren Saat ile 14 yıl sonra yeniden buluştukları ve Netflix için çekilen film de ayrıca heyecanla bekleniyor! Çekimleri İstanbul ve New York’ta tamamlanan, İngilizce kod adı “Last Call For Istanbul” filmi için de meraklı bekleyiş devam ediyor…