Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, kendisine söylenen en güzel iltifatı vücudunda dövme olarak taşıyor!

Sıla Türkoğlu, kendisine söylenen en güzel iltifatı vücudunda dövme olarak taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteri ile yeniden ekranda yer almaya başlayan Sıla Türkoğlu, başarılı performansı ile övgü almaya devam ediyor. Oyuncu sosyal medyada çok etkili bir hayran topluluğuna sahip olmanın avantajını da yaşıyor.

Genç yaşında bilinirliğini Türkiye’nin dışına taşıyan ve birçok ülkede geniş bir hayran kitlesi tarafından ilgi gören oyuncu, Onedio’nun youtube programında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Almanca dövmesi bulunan oyuncu, hayranlarının çok merak ettiği bu konuyla ilgili soruyu yanıtladı. “Dövmenin özel bir anlamı ve sebebi var mı, neden Almanca?” şeklindeki soruyu ünlü oyuncu şu sözlerle yanıtladı:

Sıla Türkoğlu, kendisine söylenen en güzel iltifatı vücudunda dövme olarak taşıyor! 7
“Lise zamanında hayatımda duyduğum, bana gelen en ilginç iltifattı. Anlamı, acı verecek kadar güzel. Benim de çok hoşuma gitti. O zamanlar Almanca’ya da merakım vardı. Meğerse bu, bir Almanca deyimmiş. Ben de Almanca’yı seviyorum. Hayatımda da duyduğum en ilginç iltifat olunca, dövme yaptırdım. Zaten dövmeyi de çok seviyorum. Ama şu an için çok da önemli değil.”

Hayatına dair ‘yapılacaklar listesi’ gibi bir şeyin olmadığını anlatan oyuncu, hayatı önüne ne gelirse o şekilde yaşamayı seviyor.

Özel bir liste oluşturmadığını anlatan Sıla Türkoğlu, her şeyin en sonunda daha sakin bir yere yerleşip küçük bir hayat yaşamayı arzu ettiğini sözlerine ekledi.