Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili heyecanlandıran tüyo, dizinin Sude’si Şeyma Korkmaz’dan geldi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili heyecanlandıran tüyo, dizinin Sude’si Şeyma Korkmaz’dan geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında Eylül ayından beri yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrolünde sevilen bir dizi olarak ilgiyle izleniyor. Dizi, bir kaza sonucu kaybettiği eşinin, kendisini aldattığını ve bir çocuğu olduğunu, Güneş isimli kızın kendi üzerine kayıtlı olduğunu öğrenen Elif’in hikayesini anlatıyor.

Seray Kaya, Elif karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilerken, Berk Oktay ile de beğeniyle izlenen partnerler olarak izleyiciler tarafından sosyal medyada konuşuluyor. Kaya, annesi olmasa da Güneş’e olan sevgisiyle dramatik bir hikayenin kahramanı olarak büyük beğeni topluyor.

Küçük Oyuncu Azra Aksu’nun performansı ile Güneş de dizinin sevilen küçük kahramanı. Bu arada dizinin bir de sevilmeyen karakterleri var! Ümran ve kızı Dila bu karakterlerin başında geliyor. Ümran karakterine Esra Dermancıoğlu başarıyla hayat verirken, Dila’yı da Tuğçe Açıkgöz oynuyor.

Bu arada dizide Berk Oktay’ın hayat verdiği Fırat’a olan saplantılı aşkı ile bilinen Sude karakterini de Şeyma Korkmak canlandırmakta. Korkmaz, başarılı oyunculuğu ile bu kez ters köşe bir karaktere hayat veriyor! Sude ile kendisi arasında çok fazla benzerlik olmadığını söyleyen oyuncu, yaptığı bir röportajda, dişi bir karakter ve her istediğini yapabileceğine inan Sude ile benzememesinin, aslında rolü daha çok sevmesini sağladığını belirtiyor oyuncu.

Sude ile yeni deneyimler yaşadığını da belirten Şeyma Korkmaz, “Sude’nin giyimi tarzım dışında” diyerek giyim tarzlarının bile benzemediğine dikkat çekiyor! Oyuncu, dizideki karakter sayısının az olması ve oyuncu kadrosunun da sınırlı olması nedeniyle, birbirleriyle sürekli sette sahneleri olduğunu, kamera arkasında eğlendiklerini de anlatmakta.

Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili heyecanlandıran tüyo, dizinin Sude'si Şeyma Korkmaz'dan geldi! 8

Oyuncu arkadaşlarıyla sette keyifli zaman geçirdiklerini ve iyi anlaştıklarını belirten Şeyma Korkmaz, “Hepsiyle çok eğleniyorum. Ekibin enerjisi çok iyi, çok uyumlular. Ama tabii Tuğçe ile çok eğleniyorum. Ona çok gülüyorum. Esra’ya da öyle. Onlarla oynamak çok keyifli” açıklamasını yapıyor.

Dila karakteri ile izleyiciye ekran başında saç baş yolduran, başarılı performansı ile de ayrıca övgüyle anılan Tuğçe Açıkgöz’ün yanı sıra yine Dila’nın annesi olan ve hikayenin en sevilmeyen ismi Ümran’ı oynayan Esra Dermancıoğlu ile de kamera arkasında çok iyi anlaştıklarını belirtiyor Şeyma Korkmaz.

Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili heyecanlandıran tüyo, dizinin Sude'si Şeyma Korkmaz'dan geldi! 9

Bu arada diziyle ilgili tüyolar vermemek için de ayrıca dikkatli olan oyuncu, yine de izleyicileri heyecanlandıracak bir açıklama yapıyor. Şeyma Korkmaz, “Spoilar çok vermeyeyim. Çok heyecanlı bölümler, çok heyecanlı hikayeler sizi bekliyor. Güzel günler göreceksiniz. Enteresan hikayeler izleyeceksiniz. Bence seyirci sevecek” ifadesini kullanıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenler için ilginç gelişmeler ilerleyen bölümlerde gündeme gelecek! Şeyma Korkmaz, bunun işaretlerini verirken bir dizide oynadıktan sonra tanışıp evlendikleri eşi Cüneyt Mete ile de çok görüşemediklerini anlatıyor. Mete, Kardeşlerim dizisinde rol aldığı için setleri çakışan oyuncu çift, yoğun bir dönem geçirmekte.

Şeyma Korkmaz’ın röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…