Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya enerjisi ödül kazandırdı ama reytingler hala soru işareti!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya enerjisi ödül kazandırdı ama reytingler hala soru işareti!

tarafından ker_def

Aile dizisinde ilk sezon çok başarılı bir çıkış sergileyen Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin, 49. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde eni iyi dizi çifti olarak seçilmeleri, onların hakkıydı.

İyi bir uyum yakalayan ve yüksek bir enerji ortaya koyan iki başarılı oyuncunun Aile isimli diziyle ekrana dönüşleri çok konuşuldu. Özellikle de dizinin ilk sezonunda çok başarılı reytingler elde edildi ve izleyiciler adeta mest oldu.

İkinci sezonda da Aile dizisinden büyük başarılar bekleyenler ise reytinglere takıldı. Zira dizinin ikinci sezonda AB ve ABC1 gruplarında reytingleri iyi olsa da beklentilerin altında kaldığı da bir gerçek.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ son dönemin en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak kabul ediliyor ve ödül almaları da bu gerçeği pekiştiriyor.

Ancak Aile dizisinin ilk sezondaki güçlü çıkışının ardından ikinci sezonda reytingler noktasında beklentilerin altında kalması da bir soruna işaret ediyor.