Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisiyle fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil farklı karakterler ile kendini aşıyor!

Çukur dizisiyle fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil farklı karakterler ile kendini aşıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, 2009 yılından bu yana dizi seterinde yer alıyor ve şimdiye kadar da birçok projede yer aldı. Özellikle Merhamet isimli uzun süren dram dizisindeki Mehmet karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Ulan İstanbul isimli dizideki Karlos karakteri ile de çok geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Ancak Erkan Kolçak Köstendil’i izleyicilerin hafızalarından silemeyeceği rol elbete ki Çukur isimli dizideki Salih Koçovalı karakteri olacaktır. Türk dizi tarihinin en başarılı işlerinden birisi olan Çukur’da başrolde yer almak ve 132 bölüm bu hikaye içinde kalmak Erkan Kolçak Köstendil’e hem büyük bir şöhret hem de büyük bir deneyim kazandırdı.

Son dönemde birbirinden çok farklı karakterleri canlandırarak oyunculuk yolculuğunda farklı deneyimler yaşamayı tercih eden Köstendil, Show TV ekranında yeni başlayan Ne Gemiler Yaktım isimli dizideki Toprak karakteri ile de yepyeni bir dünyanın kapılarını araladı.

Çukur dizisiyle fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil farklı karakterler ile kendini aşıyor! 7

Konuşma, Gönül, Bandırma Füze Kulübü, Tamirhane isimli filmlerin yanı sıra, Yaratılan isimli Netflix dizisinde çok farklı karakterlerde izlediğimiz ünlü oyuncu, şimdi de televizyon dizilerine yeni bir karakter ile dahil oldu.

Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdı, başkomiser Toprak karakteri izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. İlk bölümün 4 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanması ile birlikte yeni dizi izleyiciler için yeni bir seçenek olarak ekranda yerini aldı.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan dizide Toprak karakteri izleyicileri çok etkileyecek.

Kendine has tavrı ve zekasıyla dikkat çeken komiser Toprak, hikayede çok kilit bir karakter olarak izleyici karşısına çıktı ve oyuncunun rolünün hakkını verdiğini de ilk bölüm itibariyle söyleyebiliriz.

‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

‘Ne Gemiler Yaktım’ pazartesi akşamları Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.