Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya konusunda akıllı bir taktik yaptı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya konusunda akıllı bir taktik yaptı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında 22 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Çarpışma dizisinde başrolde Kıvanç Tatlıtuğ bulunuyor. Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un da başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisi merakla beklenmekte.

Önceki gün Bebek’te görüntülenen Tatlıtuğ, yeni dizisiyle yine hayranlarını ekrana bağlamaya çaba harcayacak. Aklı fikri yeni dizisinde olan Tatlıtuğ, magazincilerin Serenay Sarıkaya sorusu ile karşılaştı.

Sarıkaya’nın acıların kadını Bergen’in hayatını canlandıracağı hatırlatarak ne düşündüğünü sorması üzerine ünlü oyuncu akıllı bir hamle yaptı.

Tatlıtuğ, “Bunlar aşırı derecede magazine giriyor. Ben magazin adamı değilim” diyerek soruya yanıt vermedi.

Tatlıtuğ’un yeni dizisinin arifesinde farklı konularla ilgili konuşmaması ve yeni bir gündem oluşturmaması oldukça akıllıca bir hareket oldu.

Ünlü oyuncu yeni dizisiyle ilgili soru üzerine de 1 aydır çekimlerin devam ettiğini ve yakında çekim yaptıktan sonra yemeğe geldiklerini belirtti.

Yoğun iş temposundan vizyondaki filmleri takip edemediğini ifade eden Tatlıtuğ, Timuçin Esen’in “Müslüm” filmindeki performansı hakkında çok güzel şeyler duyduğunu belirtmekle yetindi.

Bu hareketi ile Çarpışma dizisi arifesinde farklı bir konuyla gündeme gelmek istemediği çok açık olan Tatlıtuğ, profesyonelliğini de sergilemiş oldu.