Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun başrolündeki Çarpışma dizisinde büyük kavga!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun başrolündeki Çarpışma dizisinde büyük kavga!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Çarpışma hakkında final yapacağı iddiaları vardı. Ancak Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan bu ididaları yalanlamakla kalmadı, tam gaz yola devam ettikleri mesajını verdi.

Çarpışma dizisinde 11. bölümde önemli sahneler izleyicileri bekliyor. Yayınlanan fragmanlarda dikkat çeken detaylar var.

Çarpışma yeni bölümde, Kadir annesini bulma umutlarını kaybediyor. Kadir, ‘Ben galiba başaramayacağım’ diyor. Zeynep’i tehdit eden Veli’nin ise ‘Tek kelime edersen onu şimdi burada öldürürüm’ sözleri dikkat çekiyor. Kadir ve Veli arasında sonunda büyük kapışma yaşanıyor. Veli, ‘Kadir kendi cehenneminin kapısını açtı’ diyor.

KEREM VE DEMİR’İN CEMRE KAVGASI

Kerem ve Cemre arasında soğuk rüzgarlar eserken Demir, sözleriyle Kerem’i kışkırtıyor. İkilinin kavgaya tutuştuğu sahneler heyecanı yükseltirken Kadir, Zeynep ve Aylin’i Kerem’e emanet ediyor. Veli’nin “Kadir kendi cehenneminin kapısını açtı, oraya yürüyor!” sözleri ise merak uyandırıyor. Videodan Kerem ve Demir’in Cemre için yaptıkları kavganın görüntülerini izleyebilirsiniz.