Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya ve İnanç Konukçu’dan Vurgun dizisinde Ahmet Kaya sürprizi!

Erkan Petekkaya ve İnanç Konukçu’dan Vurgun dizisinde Ahmet Kaya sürprizi!

tarafından ker_def

Vurgun dizisi 3. yeni bölümüyle Fox TV ekranında bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı Vurgun’da Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Dizinin 3. bölümünden görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. 3. bölüm fragmanında Erkan Petekkaya ve İnanç Konukçu, Ahmet Kaya’nın şarkısına eşlik etmesi herkesi hüzünlendirecek. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Peki Vurgun dizisinin 3. bölümünde neler olacak?

Yeni bölümde,Kemal ve Vedat arasında savaşın ilk adımları da atılıyor.

Reyhan Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir?

Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır. Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir.