Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, yeni reklam filmi ile sosyal medyayı salladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni reklam filmi ile sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı her yapımda oyunculuğunu daha da geliştirmesi, gözlerden uzak özel hayatı ve yakışıklılığı ile hep gündemde kalmayı başarıyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu en son 2018 yılında baş rolünü Elçin Sangu ile paylaştığı ‘Çarpışma’ adlı dizi ile ekranlara gelmişti.Ünlü oyuncu bu defa  ‘Yarının Suyu’  kampanyasını sürdüren Finish’in yeni su elçisi olarak karşımıza çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni reklam filmi ile sosyal medyayı salladı! 7

Türkiye’nin suyunu korumayı misyon edinen marka, ‘Yarının Suyu’ hareketi kapsamında sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile su tasarrufunda yeni bir dönem başlatıyor. Hareketin yeni su elçisi olan Tatlıtuğ, ‘Zaman Su Gibi’ kampanyasının reklam filminde ülkede kurumakta olan göllere dikkat çekiyor.Filmde, Adana’lı olduğunu ve gençliğindeki en güzel anılarının hep göl kıyısında geçtiğini anlatıyor. Tatlıtuğ, reklam filmini izleyenlerin kendi memleketlerine dair anılarını gözlerinin önüne getirmelerini arzu ettiğini belirtiyor ve bir su elçisi olarak üzerime düşen tüm sorumlulukları teker teker yerine getireceğime söz veriyor. İnstagram hesabını aktif olarak kullanmayan Tatlıtuğ, filmden bir fotoğraf karesi ile videoyu sosyal medya hesabından da paylaştı.

‘Yarının Suyu’ reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz;