Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, tek lafıyla o diziye gönderme yapıp sosyal medyayı salladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, tek lafıyla o diziye gönderme yapıp sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyaya mesafeli duran isimler arasında. Oyuncu, etkin bir kullanıcı değil ve zaman zaman paylaşımlar yapıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan oyuncu, yerli ve yabancı hayranları tarafından her paylaşımı ile de büyük bir coşkuyla karşılanıyor!

Ara ara instagram’da yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Oyuncunun Netflix için çekilen son dizisi merakla beklenirken gelen fotoğrafın da dizi setinden olduğu düşünüldü ama dizinin çekimleri yakın zamanda tamamlanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından eşi Başak Dizer de aynı mekandan paylaşım yaptı. Tatlıtuğ’un hayranları da bu fotoğrafları kaçırmadı ve sosyal medyada paylaştılar.

Kıvanç Tatlıtuğ, tek lafıyla o diziye gönderme yapıp sosyal medyayı salladı! 8

Kıvanç Tatlıtuğ’un, Özge Özpirinçci ile başrolünde oynadığı Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizisi merakla bekleniyor. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizide oyuncu, Tolga Karaçelik’in yönetmenliğini yaptığı dizide dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu olan Arman isimli bir karaktere hayat veriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un instagram’daki bu paylaşıma yazdığı not ise dikkat çekti. Oyuncu, “Sen neye baktın?” diye sordu. Oyuncunun 2011-2013 yılları arasında yayınlanan Kuzey Güney dizisini izleyenler durumu hemen anladı!

Bir sahnede “Sen neye baktın?” diye soran Kuzey’e karşısındaki kişi “Bakıyorum öyle karar veremedim” deyince sinirlenen Kuzey, “Neye bakıyon lan, kurabiye var, simit var. Neye bakıyon?” diyerek tersliyor.

Dizinin hala hatırlanan bir sahnesi ve repliğine atıfta bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, böylece hayranlarına güzel bir sürpriz yaparak etkileşim sağladı.

Bir takipçisi “Bakıyorum öyle karar veremedim!” derken, bir başka takipçisi de “Kurabiye var, simit var, sen neye baktın?” diye sorarak, o sahneye gönderme yapıyorlar.

Oyuncunun bazı hayranları da”O içindeki Kuzey Tekinoğlu hep yaşayacak” yorumları yapıyorlar…

Kıvanç Tatlıtuğ, tek lafıyla o diziye gönderme yapıp sosyal medyayı salladı! 9