Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’u Aile dizisi fragmanında görenler aynı şeyi düşündü!

Kıvanç Tatlıtuğ’u Aile dizisi fragmanında görenler aynı şeyi düşündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ televizyon ekranında bir dizide yer almadığı için hayranları sabırsızlıkla bekliyordu. 2018 yılında yayınlanan Çarpışma dizisinden sonra ünlü oyuncu yeniden hayranları ile buluşmaya geliyor. Dizi izleyicileri de hem hikayesini merak ettikleri hem de oyuncu kadrosunu çok iyi buldukları bu projeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Show TV’nin ne zaman ekrana getireceği merak edilen Aile dizisiyle ilgili beklenen açıklama da geldi. Show TV’den dizinin ilk bölümünün 7 Mart Salı akşamı saat 20.00’da izleyici ile buluşacağı bilgisi verildi. Deprem felaketi nedeniyle dizinin çekimleri de bir süre durdurulmuştu. Bu süreçte yayın planlaması da değişen Aile dizisi için 1. bölümden 3. fragman izleyicilerle buluştu.

Her fragman yayınlanınca birçok izleyici Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin ne kadar başarılı bir dizi çifti olduğunu söylemeden geçemiyor. Ancak sosyal medyada en çok konuşulan konu ise Kıvanç Tatıltuğ’un yaş aldıkça çok daha karizmatik ve daha genç gözüktüğü şeklindeki mesajlar oluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'u Aile dizisi fragmanında görenler aynı şeyi düşündü! 7

Birçok kişi de benzer bir düşünce de ve sıklıkla şu tür yorumlar yapılıyor: “Kıvanç Tatlıtuğ’un bu karizmasını aşamıyorum. Adam yaş aldıkça yakışıklılık seviyesi artıyor.”

Bir başka izleyici ise, “Kıvanç Tatlıtuğ, şarap gibi adam yıllandıkça gençleşiyor” diye yorum bıraktı.

Ssoyal medya ortamında Kıvanç Tatlıtuğ hayranları onun ekranlara 5 yıl aradan sonra yeniden dönecek olmasının heyecanını yaşıyor.

Aile dizisinin çok iyi reytingler alarak 2023 yılının en önemli projelerinden birisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Fragmanları bile milyonlarca kez görüntülenen Aile dizisine sosyal medyadaki destek katlanarak artıyor. Aslan ve Devin karakterlerinin aşkını izleyeceğimiz Aile dizisi 7 Mart’tan itibaren Salı akşamları Show TV ekranında yayınlanacak.