Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde imkansız gibi görünen aşkın hemen gerçekleşmesini beklemek saflık olur!

Ömer dizisinde imkansız gibi görünen aşkın hemen gerçekleşmesini beklemek saflık olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Ömer dizisinde beş bölüm geride kaldı. 27 Şubat pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 6. yeni bölümde Ömer ile Gamze karakterlerinin öpüşmesi dikkatleri çekecek.

Ömer ile Gamze’yi birbirine yakıştırdıklarını belirten dizi hayranları, Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin iyi bir dizi çifti olduğunu belirten çok sayıda paylaşım yapıyor. 33 yaşında olan Paşalı ile, 41 yaşındaki Gökçe Bahadır’ın aralarında tam 8 yaş var.

Dizinin hikayesinde de zaten genç bir adamın kendinden yaşça daha büyük ve boşanmış, ayrıca çocuğu bulunan bir kadına olan imkansız gibi görünen aşkı anlatılıyor. Dizinin hikayesinde izleyicileri en çok çeken noktada işte bu imkansız gibi görünen aşk kısmı.

Birçok izleyici hayatın genel kurallarının dışında olduğu varsayılan bu dizinin imkansız aşk konusunu fazlasıyla destekliyor. Aralarındaki yaş farkına ve hayatın onlara getirdiği zorluklara rağmen Ömer ile Gamze’nin birlikteliğine sosyal medyada destek katlanarak artıyor.

Oysa ki, Ömer dizisi daha başlamadan önce değer yargıları üzerinden birçok izleyicinin projeye tepki gösterebileceği yönünde değerlendirmeler yapılmıştı.

Ancak görünen o ki, aşkın akılları baştan alma hali diziyi izleyenleri de fazlasıyla etkiledi ve gerçek hayatta da örnekleri bulunan Ömer ile Gamze’nin aşkına destek artıyor.

Ömer dizisinin ilerleyen bölümlerinde imkansız gibi görünen aşkın, gerçekleşme ihtimali de sorgulanıyor. Tabii ki dizinin hikayesinde çatışma olmazsa, reytingler gelmez. Yani bu imkansız gibi görünme hali devam ettikçe dizi reyting almaya devam edecektir.

Senaristlerin de Ömer ile Gamze’yi öyle kolay kolay birbiri ile kavuşturmasını beklemek saflık olur.