Ana sayfa Sosyal Medya EGO dizisinin başrolünde yer alan Rüya Helin Demirbulut hayatının en büyük fırsatıyla karşı karşıya!

EGO dizisinin başrolünde yer alan Rüya Helin Demirbulut hayatının en büyük fırsatıyla karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkeğe Güven Olmaz isimli dizi EGO kısaltma ismiyle izleyicilerle Pazar akşamları Fox TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Deprem felaketi nedeniyle ilk bölümünün yayınlanmasının ardından ara vermek durumunda kalan dizinin 2. yeni bölümünü 26 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz.

EGO dizisinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Ahmet Kayakesen ile birlikte başrolde yer alan bir isim daha var. Rüya Helin Demirbulut’tan bahsediyoruz. Henüz daha ekranlarda izleyicilerin yeni tanıştığı genç oyuncu, bu dizi sayesinde kariyer basamaklarının daha başındayken hayatının en önemli fırsatı ile karşı karşıya kaldı.

Alperen Duymaz gibi son yılların en etkili erkek başrollerinden birisiyle partner olmak Rüya Helin Demirbulut’un bir anda dikkatleri çekmesini sağladı. Dizinin ilk bölümünde performansı ile de dikkat çeken Demirbulut, henüz çok genç ve kariyer yolculuğunun en başında olan bir isim.

Genç oyuncunun daha yolun başındayken böyle önemli bir dizide, başrolde yer alması ve Alperen Duymaz’ın partneri olması çok dikkat çekici bir gelişme.

EGO dizisinin başrolünde yer alan Rüya Helin Demirbulut hayatının en büyük fırsatıyla karşı karşıya! 7

Birçok izleyici de genç oyuncu hakkındaki detayları çok merak ediyor. 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Demirbulut, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Tiyatro sahnesinde 2015 yılından itibaren yer almaya başlayan oyuncu, daha çok sahnede kendisini göstermiş birisi.

Dizilerle tanışması ise 2019 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Tek Yürek dizisine dayanıyor. Netflix’te ekrana gelen Erşan Kuneri isimli dizide de rolü bulunan Rüya Helin Demirbulut, kariyerinin en dikkat çeken çıkışını ise EGO dizisinde Elif karakteri ile başrolde yer alarak ortaya koymuş oldu.

Bu proje sayesinde genç oyuncunun dizi piyasasında bundan sonraki süreçte yapımcılardan çok sayıda teklif alması kimseyi şaşırtmayacaktır.

EGO dizisinin 2. yeni bölümünü de 26 Şubat pazar akşamı izleyebilirsiniz.