Ana sayfa Dizi Haberleri Kötü karakteri giden Aşk Mantık İntikam’da şimdi “ya gelen gideni aratırsa” korkusu var!

Kötü karakteri giden Aşk Mantık İntikam’da şimdi “ya gelen gideni aratırsa” korkusu var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yaz dizisi olarak başlayan ve elde ettiği başarılı reytinglerde kış sezonunda da devam etmeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamları Fox TV’de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ancak dizide çok önemli iki ayrılık var. Dizinin iki çok önemli oyuncusu artık hikayede yer almayacak.

Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı romantik komedi türündeki dizi yayınına iki haftalık ara vermişti. İzleyici de büyük bir heyecanla yeni bölümün yayınlanmasını bekliyordu. Ancak bu arada diziden kötü bir haber geldi. Bu habere göre hikayede büyük bir değişim yaşanacak ve diğer başrol oyuncuları Burak Yörük ile Melisa Döngel’in diziden ayrılacağı öğrenildi.

Kötü karakteri giden Aşk Mantık İntikam’da şimdi “ya gelen gideni aratırsa” korkusu var! 27

Ayrılığın gerekçesi Burak Yörük ve Melisa Döngel’in canlandırdığı Çınar ve Çağla karakterlerinin artık hikayedeki görevlerinin bitmesi olarak açıklandı. İki karakter de bir süredir bazı izleyicilerin eleştirisine maruz kalıyordu. Özellikle de Melisa Döngel’in canlandırdığı Çağla.

Ancak her ne kadar eleştirse de izleyici her iki oyuncunun da ayrılığına çok üzüldü. Özellikle Melisa Döngel’in başarılı oyunculuğuna dikkat çeken izleyici Çağla’nın bugüne kadar izledikleri en iyi kötü karakter olduğuna dikkat çekti.

Kötü karakteri giden Aşk Mantık İntikam’da şimdi “ya gelen gideni aratırsa” korkusu var! 28

Tabii bir yandan izleyiciyi düşündüren başka bir nokta var. Dizideki kötü karakter gidiyor. Ama ya gelen gideni aratırsa? Dolayısıyla izleyici şimdi Çağla’dan daha kötü bir karakterin gelebileceğini tahmin ediyor. Ancak tüm izleyicilerin dileği hikayenin daha da güzel bir şekilde devam etmesi.

Aşk Mantık İntikam dizisinde geçtiğimiz aylarda da benzer bir adım atılmıştı. Hikayede zaman atlaması yaşatılarak senaryodaki kısır döngüye son verilmişti. Ancak bu zaman atlaması da yeterli olmadı ve senaryo grubu çareyi iki başrol oyuncusunun hikayedeki rolüne son vermekte buldu.