Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Yakamoz S-245’te izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Yakamoz S-245’te izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin en yakışıklı ve yetenekli erkek oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Yakamoz S-245’in yayın tarihinin açıklanması deyim yerindeyse Türkiye’de gündemi salladı. 20 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak dizide izleyicileri çok büyük bir sürpriz bekliyor.

En son rol aldığı Çarpışma dizisinden sonra setlere ara veren Kıvanç Tatlıtuğ, dört yıl aradan sonra Yakamoz S-245 isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tatlıtuğ’un başrolünü Özge Özpirinçci ile paylaştığı dizi 20 Nisan Çarşamba günü Netflix ekranında olacak.

Tatlıtuğ, Yakamoz S-245 ile çok farklı bir yapımla hayranlarının karşısına çıkacak. Bilim kurgu içerikli dizide büyük bir sürpriz de var. Bu sürpriz, yakışıklı oyuncunun Netflix için çekilen yabancı dizi Into The Night ile bağlantılı olması.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Yakamoz S-245’te izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor! 7

Bu ayrıntı bazı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Bir izleyici Twitter’da yaptığı yorumda Into The Night’ın sezon finalinde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakterin “denizaltıyla geldiklerini” söylediğine dikkat çekti. Başka izleyiciler de Yakamoz S-245’in Into The Night’ın “spin off” u (bir dizideki herhangi bir karakter ya da hikayeden yeni bir dizi çıkarılması) olduğunu iddia etti.

Belçika yapımı Into The Night da Netflix’te yayınlanmıştı. Tatlıtuğ, yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un kadrosunda yer aldığı Jason George imzalı dizinin ikinci sezonunda rol almıştı. Tatlıtuğ’un yaklaşık altı ay önce bu yapımda rol aldığının ortaya çıkması hayranları arasında büyük heyecana yol açmıştı.

Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alan Yakamoz S-245 dizisinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda başta Özge Özpirinçci olmak üzere Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yapcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği aksiyon-macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ve Umut Aral var. Senaryoyu Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak’tan oluşan güçlü bir senarist kadrosuyla kaleme alındı.