Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisi 20. bölüm analizi, milyonlar ekran başına geçti!

Kızılcık Şerbeti dizisi 20. bölüm analizi, milyonlar ekran başına geçti!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle AB ve ABC1 gruplarında Cuma akşamının birincisi oldu. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde eden dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne baskı ve şiddete uğrayan Nursema’nın ailesine hesap sorduğu sahne damga vurdu.

Sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturan dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile Dünya sıralamasında 2 saat, Türkiye sıralamasında 7 saat, Nursema 8 saat, Kıvılcım 5 saat, Ceren Karakoç ise 2 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisi 20. bölüm analizi, milyonlar ekran başına geçti! 7

NURSEMA’NIN YÜZLEŞMESİ MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEDİ!

Yayınlanan bölümde babasının Alev’e yaptığı aşk itirafına kulak misafiri olan Nursema yeni bir yıkım yaşadı. Abdullah ve Alev’in konuşması ise Sönmez’in ziyaretiyle yarım kaldı. Abdullah’ı kızının evinde gördüğü için rahatsız olan Sönmez, Abdullah’ı ziyaret ederek Alev’den uzak durmasını istedi.

Öte yandan Kıvılcım ve Ömer’in, arkadaşlarıyla çıktığı iftar yemeği olaylı bitti. Ömer’in arkadaşı olan çiftle fikir ayrılığına düşen Kıvılcım’ı, gece sonunda Ömer yaptığı açıklamayla sakinleştirdi. Bebek odasını kendileri boyayan Doğa ve Fatih ise Pembe’nin engeliyle karşılaştı.

Milyonların büyük merakla beklediği an ise bölümün final sahnesinde ekrana geldi. Zorla evlendirildiği İbrahim’in evine geri dönerek, ailesini yemeğe davet eden Nursema’nın intikam planı işledi. Yemekte İbrahim tarafından şiddete uğradığını ailesine anlatan Nursema, Abdullah ve Pembe’nin kendisini korumadığını gözyaşları içinde dile getirdi.

Yaşadığı haksızlığa boyun eğmeyen Nursema’nın güçlü duruşu ekran başındaki izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Nursema karakterine hayat veren genç oyuncu Ceren Karakoç ise başarılı performansıyla izleyiciden övgü topladı.