Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan en akıllı karar Sıla Türkoğlu oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan en akıllı karar Sıla Türkoğlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinde canlandırdığı Seher karakteri ile milyonları etkileyen Sıla Türkoğlu, dizinin yurt dışında yayınlanmasıyla da geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çekti. Hem ülkemizde hayranları tarafından büyük destek gören Sıla Türkoğlu, hem de yabancı dizi hayranlarının da ilgisini üzerine çekmeyi başardı.

Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisine veda etmesinin ardından yeni dizi anlaşması da hayranları tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı. Emanet dizisinden ayrılırken yapımcı ile problem yaşamasına rağmen, hayranlarının büyük desteğini gören oyuncu, artık yeni projelerle kariyerinde büyük zıplama aşamasına geçti.

Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer alması nedeniyle de Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizi projesinin normalden çok daha fazla konuşulduğunu ve sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturduğunu görebilirsiniz. Bu durum sadece Türkiye’ye özel bir durum değil. Hatta Türkiye’deki sosyal medya etkisinden çok daha fazlası yurt dışında birçok ülkede yaşanıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan en akıllı karar Sıla Türkoğlu oldu! 9

Çünkü Sıla Türkoğlu, son dönemin en hızlı popülerlik yaşayan kadın oyuncularının başında geliyor ve milyonlarca kişi tarafından da yaptıkları takip ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin de bu kadar çok konuşuluyor ve merak ediliyor olmasının altında işte bu neden yatıyor.

Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Doğukan Güngör’ün başrolünde yer aldığı dizi adına en akıllı kararın böyle hızlı bir popülerlik sürecinin içine girmiş olan Sıla Türkoğlu’nu kadroya dahil etmek oldu.

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve Show TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri gelecek hafta başlayacak.

Altıncı sezonda da ekrana fırtına gibi dönecek olan Yasak Elma’nın bu başarısının altında iki önemli senarist bulunuyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’den bahsediyoruz. İşte bu ikili aynı zamanda Kızılcık Şerbeti dizisinin de senaryosunu yazıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan en akıllı karar Sıla Türkoğlu oldu! 10

Hem oyuncu kadrosu etkili olan hem hikayesi ile sarsıcı olması beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonun en gözde projelerinin başında gelmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Doğa karakterinde izleyeceğimiz Sıla Türkoğlu da daha geniş bir izleyici kitlesinin karşısına çıkacak ve bu dizi ile kariyerinde büyük bir adım daha atmış olacak. Fatih karakterini canlandıracak olan Doğukan Güngör ile partner olan Sıla Türkoğlu, yaşayacağı yeni deneyim ile yine sosyal medyada hayranlarından büyük destek görecektir.

Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan en akıllı karar Sıla Türkoğlu oldu! 11

Doğukan Güngör adına da bu kadar etkili bir partner ile çalışmak, popülerlik noktasında önemli bir kazanım olacak gibi gözüküyor.