Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını da dahil tam dört rakibini yılın son günü ezip geçti!

Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını da dahil tam dört rakibini yılın son günü ezip geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, reytinglerde en büyük rakibi Yalı Çapkını’nın çok altında! Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, sezonun en yüksek reytinglerini alan bir yapım olarak kimseyi rakip tanımıyor!

Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin de hatırı sayılır bir izleyicisi olduğu gibi, sosyal medyada çok daha farklı sonuçlar ortaya koymakta! Son dönemin çok konuşulan, başarılı genç oyuncularından Sıla Türkoğlu hayranlarının özellikle oyuncuyu gündemden düşürmemesi ile birlikte Kızılcık Şerbeti’nde birlikte rol aldıkları Doğukan Güngör ile partnerliği de ayrıca beğeni topluyor.

Dizinin hikayesi kadar oyuncularının performansları da ayrıca beğeni topluyor. Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın partnerliğinin yanı sıra usta oyuncu Settar Tanrıöğen ile başarılı isim Sibel Taşçıoğlu da dizinin ayrıca çok beğenilen diğer isimleri.

Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını da dahil tam dört rakibini yılın son günü ezip geçti! 9

Gold Yapım imzalı dizi, muhafazakar bir ailede yetişen Fatih ile modern bir ailenin eğitimli bir kızı olan Doğa’nın evlilikleri sonrası hem aileleri hem de kendi aralarında yaşadıkları sorunlara odaklanıyor. Dizi başta eleştiriler alsa da sosyal hayatın içindeki pek çok ötekileştirme, farklı yaşam biçimlerine bakış gibi dikkat çeken ayrıntıları da gündeme getirmekte.

Yayınlanan 10. bölümüyle birlikte 2022 yılını tüm kategorilerde 8., AB’de 2. ve ABC1 kategorisinde de 4. sırada bitiren Kızılcık Şerbeti dizisinin asıl dikkat çekici başarısını ise sosyal medyada görmek mümkün!

İzleyenlerin 30 Aralık günü içinde diziyle ilgili paylaşımları, günün en popüler dizisi olmasını sağlamakta! Son dönemde Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını da dahil rakiplerine sosyal medyada meydan vermezken, yılın son haftasında rakiplerine attığı fark ise hayli yüksek!

Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını da dahil tam dört rakibini yılın son günü ezip geçti! 10

Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlemelerde Kızılcık Şerbeti, 10. bölümüyle 205 bin 400 iletiye konu oldu. En yakın rakibi Yalı Çapkını’nı ileti sayısı ile ikiye katlayıp geçerek büyük bir başarıya imza attı!

Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını da dahil tam dört rakibini yılın son günü ezip geçti! 11

Final yapan atv’nin Yalnız Kurt dizisi de son bölümüyle 3. sırada yer alırken, diğer diziler Barbaros Hayreddin ve İyilik’in aldığı ileti sayılarına bakılınca Kızılcık Şerbeti’nin arayı nasıl açtığı daha net görülebilir!