Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi, pek çok tartışma ve eleştiri ile birlikte geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. Cuma akşamları yayınlanacak olan Show TV’nin dizisinde, seküler bir aile ile muhafazakar bir ailenin çocuklarının evlenmesi ile birlikte yaşananlar ortaya konuluyor.

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu’nun öne çıkan rollerde yer aldıkları dizi, ilk bölümüyle reytinglerde beklediğini veremese de ikinci bölümüyle bir çıkış yakalaması bekleniyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizi, ilk olarak Sıla Türkoğlu ismiyle anıldı. Genç oyuncunun Emanet dizisinden sonra yabancı hayranlarının özel ilgisi ile sosyal medyada adı da ön plana çıktı.

Fakat dizinin bir başka ismi daha var ki pek çok izleyici kendisini yeniden ekranda görmekten çok mutlu oldu! Aslında Yasak Elma izleyicisinin hala dönüşünü merakla beklediği ve umudunu hiç yitirmediği bir isim o! Barış Kılıç, Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer Ünal karakteri ile ekrana dönüş yaptı. Doğukan Güngör’ün oynadığı Fatih’in amcası Ömer Ünal olarak ekrana geliyor.

Yasak Elma dizisinde Kaya olarak çok sevilmişti Barış Kılıç. Diziden rolü gereği ayrılışı çok üzmüş, ardından bir sezon sonra yeniden dönmüştü. Ancak bir kaç bölüm sonra tekrar karakterin gidişi ile o da ayrıldı. Bu arada Uzak Şehrin Masalı isimli bir dizide de oynadı ama dizinin ömrü kısa sürdü!

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu! 11

Geçtiğimiz sezon da Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol almıştı. Barış Kılıç, izleyicinin her karaktere ayrıca yakıştırdığı bir isim. Kızılcık Şerbeti’nde Evrim Alasya ile partnerliği de heyecanla bekleniyor. Dizide bu iki farklı ailenin tarafları olarak karşı karşıya gelecekleri de anlaşılıyor zaman zaman. Ancak şimdiden çift olarak izleyici tarafından heyecanla bekleniyorlar.

Tabii bir kısım izleyici de hala Barış Kılıç’ı Yasak Elma’da, Ender’in bitmeyen aşkı Kaya olarak yeniden görmek için bekliyor! Dizilerin akıbeti nasıl gelişir, Barış Kılıç yine bir şekilde Yasak Elma’da görünür mü bilinmez ama Kızılcık Şerbeti ile ekrana dönüşü, izleyici tarafından heyecanla karşılanmakta…

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu! 12

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu! 13

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu! 14

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir isim var ki izleyici ekranda yeniden görmekten çok mutlu! 15