Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu da canlandırdığı Doğa da bir açıdan birbirlerine çok benziyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu da canlandırdığı Doğa da bir açıdan birbirlerine çok benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi iki haftadır ekranda yok. Dizinin yayınlanmamasının altında yatan neden ise Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından kadına şiddeti meşrulaştırma gerekçesiyle verilen 5 hafta yayın durdurma cezası. Show TV’nin bu cezaya karşı mahkemede itirazı devam ederken, şimdilik durum belirsizliğini koruyor. Dizinin itirazlar mahkemece haklı bulunmaz ise ancak 19 Mayıs’ta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkması mümkün olabilecek.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle kariyerinde çok güçlü bir çıkışa imzasını atan Sıla Türkoğlu, Emanet projesinden sonra çok daha geniş bir izleyici kitlesine bu yapım ile çıktı. Bu fırsatı iyi değerlendiren ve Doğa karakteri ile sosyal medyada çok konuşulan genç oyuncu, rolünün hakkını veren bir performans ortaya koyuyor.

Sıla Türkoğlu’nun Doğa karakterine bu kadar hızlı adapte olmasında bazı yönleri ile kendisine benzer olması da yatıyor. Doğa ile benzer yönlerinin olduğunu anlatan Sıla Türkoğlu, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Evet benim var. Çünkü Sıla da Doğa da haksızlık karşısında aynı tepkileri verebilen iki kadın. En belirgin benzer özelliğimiz, haksızlığa karşı hiç susmayışımız. Ben de haksızlık bana yapılmasa dahi, başkasına yapılsa da sesimi çıkartırım. Doğa’da da bunu görüyoruz. Sadece kendisine değil, hatta yeri geldiğinde kendisine bile yapıldığında sessiz kalmayı tercih ediyor. Umursamadığından diye düşünüyorum, çünkü ben de öyleyim. Ama başkasına haksızlık yapıldığında ezdirmiyor. Bu en belirgin benzer özelliğimiz diyebilirim.”

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu da canlandırdığı Doğa da bir açıdan birbirlerine çok benziyor! 7

Ünlü oyuncu, partneri Doğukan Güngör ile de çok iyi bir uyum yakaladı ve ikili sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi olarak ifade ediliyor.

Doğukan Güngör, canlandırdığı Fatih karakteriyle ortak yönleri konusundaki soruya esprili bir yanıt vererek, aslında hiçbir ortak yanlarının olmadığını ifade etti.

Sıla Türkoğlu ise, “Agresiflik. Bir anda böyle yükselip, beş dakika sonra bitiyor. Sette sürekli birlikteyiz. Fatih gibi bir anda yükseliyor, beş dakika sonra gelip barışalım diyor. Sanki Fatih’te de o var” diyerek partnerinin canlandırdığı Fatih karakteri ile agresiflik olarak benzeştiğini söyledi.

Doğukan Güngör de zaman zaman bu tür çıkışlar yaşadığını kabul etti ve Sıla Türkoğlu’nun bu yorumunun doğru, güzel bir tespit olduğunu açıkladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyiciler, mahkeme sürecini takip ederken, ekibin de bir süre dinlenme fırsatı bulduğu ama yapımcı Gold Film’in projeyi devam ettirme kararlılığında en ufak bir geri adım olmadığını hatırlatalım.