Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu’na sunulan fırsat, bir diziden çok daha fazlası!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu’na sunulan fırsat, bir diziden çok daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli yeni Show TV dizisi çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşacak ve hayranlar şimdiden büyük bir heyecan taşıyor. Dizide Barış Kılıç ve Evrim Alasya ikilisi tecrübeleri ile genç meslektaşlarına örnek olacaktır. Aynı zamanda Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisin de yine başrolün ağırlığını omuzlarında hissedecek.

Sıla Türkoğlu, Emanet dizisindeki Seher karakteri ile popüler hale geldi ve dünyanın birçok ülkesinde çok geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı. Kızılcık Şerbeti dizisi de bu izleyici grubu tarafından çok önemseniyor. Doğa karakterini canlandıracak olan Sıla Türkoğlu’na verilen fırsatın işaretleri hikayenin kendisinde gizli..

Bir kadın düşünün ki eşinden boşanıyor ve kendi ayakları üzerinde durarak, iki kızını da kendisi gibi inandığı değerler doğrultusunda seküler bir dünyanın içinde yetiştiriyor. İşte bu kızlardan birisi Doğa diğeri ise Çimen… Sıla Türkoğlu hikayede Selin Türkmen ile kardeş olacak. Evrim Alasya’da anneleri Kıvılcım karakterini canlandıracak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu'na sunulan fırsat, bir diziden çok daha fazlası! 8

Kıvılcım’ın üzerine titrediği ve uğruna büyük fedakarlıklar yaptığı ve seküler bir yaşam tarzı ile yetiştirdiği Doğa’nın üniversitede tanıştığı erkek arkadaşı Fatih ile evlenmesi ise bambaşka olayları beraberinde getirecek.

Doğukan Güngör’en canlandırdığı Fatih, muhafazakar bir ailenin oğlu ve çok farklı bir aile ortamında yetişen birisi. Aynı şekilde Fatih’in ailesi ile Kıvılcım’ın değerleri de birbiri ile hiç örtüşmüyor.

Fakat bu iki aileyi çocuklarının evliliği dışında birleştiren bir başka şey daha var. İki ailenin de dürüstlük ve insanlık noktasında doğruları aynı. Fakat iki ailenin de yöntemleri çok farklı…

İki farklı kültür ve iki farklı yöntem ama sonuçlar aynı. İşte günümüz dünyasındaki en büyük çelişti ve bir anlamda da insanlar arasındaki en büyük ortak nokta adalet ve hakkaniyet…

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu'na sunulan fırsat, bir diziden çok daha fazlası! 9

Kızılcık Şerbeti dizisi Doğa ile Fatih’in bir aşk hikayesinden çok daha fazla bir dizi. Yani günümüz dünyasında farklı kültürlerdeki insanların ortak bir yaşamı, ortak değerler üzerinden kurgulayabileceğini herkese gösterme iddiasını taşıyor.

Böyle bir dizide Sıla Türkoğlu, çok farklı ve seküler bir aile yapısında yetişen bir genç kadın olarak, muhafazakar ve dini değerleri öne çıkartan bir ailenin içinde yepyeni bir dünya keşfedecek. Aynı zamanda muhafazakar aile üyeleri de adalet ve hakkaniyet noktasında seküler bir ailenin aynı kendilerine benzediğine şahitlik edecek.

Kızılcık Şerbeti dizisi hikayenin bu yönüne bakıldığı zaman bir diziden çok daha fazlası ve Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör de kariyerlerinin daha başında çok önemli bir rolün sahibi oldular.