Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde soğuk rüzgarlar esiyor, büyük bir eksiklik göze çarpıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde soğuk rüzgarlar esiyor, büyük bir eksiklik göze çarpıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden birisi haline gelen Kızılcık Şerbeti’nin ilk 5 bölümü geride kaldı. Dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde gelmeye devam ederken, izleyiciler arasında da sadık bir kitle oluşmaya başladı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı dizi “Kızılcık Şerbeti” sosyal medyada da etkili bir proje olmayı sürdürüyor.

Bir tarafta seküler bir aile, diğer tarafta muhafazakar bir aile… İki ailenin evlilik bağı ile birlikte gelişen iletişiminde birbirini anlama çabasına rağmen, soğuk rüzgarlar da esiyor. Empati konusunda büyük bir eksiklik hissediliyor. Sorunlar büyüyor, çözümsüzlük azalıyor. İşte bu noktada hikayenin hararetini yükselten senaristleri, birkaç bölüm sonra empati kurma adımları atması çok yerinde olacaktır. Dizinin bu dönemi her iki aile üyeleri için de deneyim fırsatı olacağından hikayenin ilerleyen bölümlerinde çatışmanın yerini uzlaşmanın alması bekleniyor.

Yayınlanan son bölümde büyük bir hataya düşen Pembe, Alev’le yüz yüze geldi. Alev’in, Pembe’nin yaptıklarını yüzüne vurması iki aile arasındaki başlayan yeni gerilimin ilk adımı oldu. Fatih’in erkek arkadaşlarıyla buluştuğu yemeğin ardından Doğa’nın kız arkadaşlarıyla yemeğe çıkmak istemesi Fatih’in tepkisini çekti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde soğuk rüzgarlar esiyor, büyük bir eksiklik göze çarpıyor! 7

İki aşığın fikir ayrılığına düştüğü bölümde Doğa’nın sokakta bulduğu yavru köpeği eve getirmesine Fatih’in ailesi büyük tepki verdi. Pembe’nin, Doğa’nın kadın doğum doktorunu da değiştirmek istemesi bardağı taşıran son damla oldu.

Kıvılcım, kızı Doğa’ya yaşatılanları daha fazla kaldıramadı ve yeni doktoru kabul etmedi. İki aile arasında yaşanan gerilimi dindirmek isteyen Ömer devreye girerek Kıvılcım’la buluştu. Ömer’le konuştuktan sonra iyi hissetmeye başlayan Kıvılcım bölümün finalinde beklemediği bir olayla karşılaştı. Daha önce farklı görüşte olduğu için tartıştığı bir kadının kendisine hakaret davası açtığını eve gelen postayla öğrendi. Şoke olan Kıvılcım’ı yeni bölümde neler beklediği şimdiden merak konusu oldu…

Yayınlanan altıncı yeni bölümün tanıtımda; Doğa’nın, Fatih’e “Seni sevdiğim için katlanıyorum bazı şeylere” itirafının ardından dondurduğu üniversiteye geri dönmek için başvuruda bulunması dikkat çekiyor. Ömer’in, Kayhan’ın iş teklifine olumsuz dönüş yapması Kayhan’ı öfkelendirirken Pembe, Alev’in iş yerine bir teklifle gidiyor. Doğa’nın annesini dinlemediği için pişman olduğunu ifade etmesi ise heyecanın dozunu arttırıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.