Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinden çok şaşırtan atak! Yalı Çapkını dizisini resmen ikiye katladı!

Kızılcık Şerbeti dizisinden çok şaşırtan atak! Yalı Çapkını dizisini resmen ikiye katladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamlarının iki rakip dizisi Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını, reytingde mücadele verirken, öne çıkan dizi haftalardır açık ara gidiyor! Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, aslında ekranda hiç bir diziyi rakip olarak tanımıyor! Zira, sezonun en yüksek reytinglerini alan yapım olmasının yanı sıra 15’lere dayanan reyting puanı ile de şaşırtıcı bir yükselişle devam etmekte!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldıkları OGM Pictures imzalı dizi, aynı zamanda gerçek bir hayat öyküsünden uyarlanması nedeniyle de ayrıca merakla takip edilmekte. Başrolde yer alan iki genç oyuncunun Seyran ve Ferit karakterleriyle çok sevildikleri Yalı Çapkını dizisi, bu hafta da yine reyting birinciliği ile hiç bir rakibine göz açtırmadı!

Kızılcık Şerbeti dizisinden çok şaşırtan atak! Yalı Çapkını dizisini resmen ikiye katladı! 8

Aynı akşam ekrana gelen Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinin de artık hatırı sayılır bir izleyici kitlesi mevcut! Her ne kadar reytingleriyle Yalı Çapkını dizisine yetişemese de günün iyi puanlarla bitiriyor. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın başrolünde yer aldıkları dizinin hikayesindeki heyecan ise giderek artmakta!

Yalı Çapkını dizisinin reyting başarısı malum ama Kızılcık Şerbeti dizisine sosyal medyada çoğu zaman fark atmakta zorlanıyor! 23 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümleriyle iki diziyle ilgili gün içinde yapılan paylaşımlara bakıldığında, en çok Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili iletilerin çoğunlukta olduğu görülmekte.

Kızılcık Şerbeti dizisinden çok şaşırtan atak! Yalı Çapkını dizisini resmen ikiye katladı! 9

Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı araştırmalarda, Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmayı başarıyor. Ancak son haftada ortaya çıkan sonuç, Yalı Çapkını dizisinin iki katı oranında bir paylaşıma konu olması!

Reytinglerde Yalı Çapkını’nı geçmekte zorlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, 214 bin 700 ileti ile oldukça yüksek bir paylaşım oranına sahip oldu! Yalı Çapkını ise Kızılcık Şerbeti’nin ancak yarısı kadar bir ileti ile gündeme geldi! Kızılcık Şerbeti, reytingde yenemediği rakibini, sosyal medyada fena sallamış görünüyor!

Günün diğer dizileri Barbaros Hayrettin, Yalnız Kurt ve İyilik’in konuşulma oranları ise çok daha düşük durumda…