Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisinin geri dönüşü muhteşem oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinin geri dönüşü muhteşem oldu

tarafından ker_def

how TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 ve AB gruplarında en iyi reytingleri elde ederek Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total’de ise dizi Yalı Çapkını’nın ardından ikinci sırada yerini aldı.

Sosyal medyada da zirveye oturan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi yaklaşık 6 saat, Kıvılcım ise yaklaşık 7 saat Twitter’ın TT listesinde ilk sırada yer aldı.

Heyecan dolu bölümde oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer gözaltına alındı. Herkesin kendisini suçladığını düşünen Kıvılcım’ın en büyük destekçisi Doğa oldu. Ömer’in kurtulması için uğraşan Kıvılcım, Çimen’in arkadaşının itirafıyla okula sızan çeteyi yakaladı.

Kıvılcım ve Ömer’in duygu yüklü sahnelerinin ekrana geldiği bölüme Ömer’in, Kıvılcım’a bir süre görüşmek istemediğini söylemesi damga vurdu. Zorlu bir süreç geçiren Kıvılcım’a Doğa’nın destek olması Fatih’i rahatsız etti. Fatih’in yaşananlardan Kıvılcım’ı sorumlu tutması ikili arasında tartışmaya neden oldu.

FİNAL SAHNESİNDE NEFESLER TUTULDU

Boşanmayı bekleyen Nursema, Umut’un görüşme talebini geri çevirdi. Umut’un, Nursema ile iletişimde olmak için bulduğu çözüm izleyenleri adeta mest etti. Umut’un, Nursema’ya romantik bir mektup yazarak aşkını dile getirdiği duygusal anlar büyük beğeni topladı. Leman’ın Kayhan’a vekalet verdiğini öğrenen Ömer hemen harekete geçti.

Kayhan’la yüzleşen Ömer beklemediği bir hamleyle karşılaştı. Ömer’in Metehan’ın öz oğlu olmadığını öğrenen Kayhan, bu durumu kullanarak Ömer’e şantaj yaptı. Gerçeği Metehan’a anlatmakla tehdit eden Kayhan, karşılığında oteli geri istedi. Bölümün büyük merakla beklenen final sahnesinde ise dolandırıcı bir kadının eline düşen Nilay kendisine kurulan oyunla Doğa’ya daha da düşman oldu. Nilay, bu kadının verdiği karışımı çaya koyarak Doğa’ya ikram etti. Nefeslerin tutulduğu final sahnesinin ardından dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor…