Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri artıyor, rakipleri bir bir kaybediyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri artıyor, rakipleri bir bir kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin üçüncü bölümünde çok iyi reyting yükselişi yaşaması önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisinin öne çıktığı dizinin hikayesi, geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. İlk bölümü ile düşük reytingler alarak üzen dizi, ikinci bölümünde biraz daha fazla ilgi gördü, üçüncü bölümünde bu ilgi daha da arttı.

Seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir ailede yetişen genç bir adam ile evliliği ile birlikte iki farklı kültürdeki ailenin hayatlarındaki önemli değişimler Kızılcık Şerbeti dizisiyle gözler önüne seriliyor. Dizide kültürel çatışmaların öne çıkartıldığı 3. bölümün reytinglerinin gayet iyi gelmesi ekibi çok memnun etti.

Tüm kişiler kategorisinde 10. sırada yer alan ve hala ortalamanın altında reytingler alan dizi, AB grubunda dördüncülük ve ABC1’de ise beşincilik elde etti. Özellikle AB ve ABC1 gruplarındaki bu sıçrama izleyici ilgisinin arttığının bir göstergesi oldu.

Yalı Çapkını dizisi de yine tüm kategorilerde birincilik elde ederek ve çift haneli reytinglere ulaşarak başarısını kanıtlamaya devam ediyor.

Cuma akşamının diğer dizileri; Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt ve İyilik isimli projeler ise rakiplerinin bir hayli gerisine düştü. Arka Sokaklar’da ise tüm kişiler kategorisinde yakalanan ortalama oranlara rağmen yaşanan bazı sıkıntılar meydana çıktı. Dizide ödeme sorunlarının oluşması ile birlikte çekimlere uzun süre ara verildiği konuşuluyor.