Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan sonra iki dizide de aradığını bulamayan Şafak Pekdemir, yeni projesiyle mest edecek!

Yasak Elma’dan sonra iki dizide de aradığını bulamayan Şafak Pekdemir, yeni projesiyle mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zehra Argun isimli karakter ile büyük bir kariyer çıkışı sergileyen Şafak Pekdemir, dizi hayranları tarafından sevilen isimlerden birisi haline geldi. Oyuncu bu projenin ardından yer aldığı iki dizide de şanssızlıklar yaşadı. Yalancılar ve Mumları isimli proje 5 bölümde final yaparken, Senden Daha Güzel dizisinde ise Şafak Pekdemir’in rolü uzun sürmedi.

Son dönemde çok konuşulan Barış Akarsu Merhaba isimli sinema filminde Nalan karakteri ile yerini alan ünlü oyuncu, hayranlarının karşısına yine farklı bir karakter ile çıkacak. Kendi sesinden Barış Akarsu şarkılarını seslendirerek herkesi şaşırtmaya hazırlanan Pekdemir, müziğin kendisine çok iyi geldiğini anlattı.

Yasak Elma'dan sonra iki dizide de aradığını bulamayan Şafak Pekdemir, yeni projesiyle mest edecek! 8

Oyuncu, “Duyguları ifade etmekle ilgili her şey büyülü geliyor bana zaten; söylemek, oynamak.. Motivasyonları benim için aynı” şeklinde konuştu. Amasra’da yaşayanlar için Barış Akarsu’nun ne kadar önemli olduğunu çekimler sırasında anladığını ifade eden oyuncu, Nalan karakterinin yaşanan elim kazada hayatını kaybedenler arasında olmasından da çok etkilendi.

Yasak Elma'dan sonra iki dizide de aradığını bulamayan Şafak Pekdemir, yeni projesiyle mest edecek! 9

Her rolde karakterlerin yerine kendisini koyduğunda bunun derin duygular uyandırdığından bahseden oyuncu, hikayenin gerçek olmasının farkını ise şöyle anlattı:

“Ölüm zaten başlı başına zor bir konu işlemek için… Hele ki böyle genç ve zamansız bir kazayla olunca insan daha derin, daha çok hissediyor, düşünüyor. Her rolü oynarken her anının yerine koyuyorsun kendi ama o anın gerçekten yaşandığını bilmek daha buruk bir hal yaratıyor…”