Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri Sıla Türkoğlu iddiası sonrası patlama yaparsa şaşırmayın!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri Sıla Türkoğlu iddiası sonrası patlama yaparsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanıyor ve dizi hayranları da heyecanla yeni bölümü bekliyor. Ancak aynı gün Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranında 15’li reyting oranına kadar çıkarak muhteşem bir başarı yakaladı.

Yalı Çapkını dizisi ile yarışması mümkün görünmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri fena sayılmaz ama daha iyi olma ihtimali de var. Sıla Türkoğlu hayranları sosyal medyada diziye yönelik o kadar başarılı bir etkileşim süreci oluşturdu ki, dizinin yapım ekibinin onlara teşekkür etmesi şart.

Sıla Türkoğlu hayranları şimdi de basında yer alan ve Doğukan Güngör ile sette başlayan yakınlaşmanın aşka dönüştüğü iddiaları ile bir hayli heyecanlandı. İki oyuncunun Çeşme’de birlikte kısa bir tatil yapması da bu aşkı güçlendiren bir unsur olarak tarif ediliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri Sıla Türkoğlu iddiası sonrası patlama yaparsa şaşırmayın! 31

Tabii ki Sıla Türkoğlu hakkında sette aşk haberleri daha önceden de çıkmıştı. Emanet dizisinde rol aldığı sırada partneri Halil İbrahim Ceyhan ile aşk yaşadıkları yönünde birçok dedikodu vardı. Ancak ikili bir röportajda bu iddiayı doğrulamamış ama yalanlamamıştı da.

Sıla Türkoğlu, işine odaklandığını ve özel hayatıyla gündeme gelmek istemediğini söyleyerek bu sorudan sıyrılmıştı. Tabii ki hayranları arasında da aşk dedikodusu büyük mesele olmuş ve o dönemde Emanet dizisinin daha iyi reytingler almasında bu iddianın da etkisi olduğunu düşünülmüştü.

Şimdi de benzer bir durum Kızılcık Şerbeti dizisi için yaşanacak gibi duruyor. Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör aşkı gerçek olsa da olmasa da artık fark etmez. Dizi hayranları onların aşk yaşama ihtimali üzerinden bile Kızılcık Şerbeti için sosyal medyada o kadar çok tanıtım faaliyeti yürütecek ki, bu aşk dedikoduları en çok da dizinin yapım ekibini sevindirecek gibi gözüküyor.

Bu aşk iddiaları sonrasında Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerinin de aynen önceki yıl Emanet dizisinde olduğu gibi yükseliş sergiler ise şaşırmamak lazım.