Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti sezon finaline sosyal medyada büyük destek!

Kızılcık Şerbeti sezon finaline sosyal medyada büyük destek!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti”nin dün akşam yayınlanan sezon finali bölümü adeta soluksuz izlendi. İyi reytingler elde eden dizi, sosyal medya etkileşimiyle de unutulmaz bir sezon finaline imza attı.

Yayınlanan ilk sezonuyla reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, oyuncu kadrosu, rejisi ve çarpıcı hikayesiyle her hafta Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı. Ekranlara yeni bir soluk getiren dizi, sezona adını altın harflerle yazdırdı. Hafızalara kazınan sezon finali bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi sosyal medyaya da damga vurdu.

#KızılcıkŞerbeti etiketi Dünya sıralamasına girerek üç saat Twitter’in TT listesinde yer aldı. Çok konuşulan bölümle Kızılcık Şerbeti 11 saat, Sıla Türkoğlu 1 saat, Nursema 6 saat ve Kıvılcım etiketi yaklaşık 6 saat TT listesinin zirvesinde yer aldı.

SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? DOĞA’NIN İNTİKAMINDA YAŞANANLAR İZLEYENLERİ ŞOKE ETTİ!

Yayınlanan bölümde, yeni evli olan Nursema ve Umut’un farklı yaşam standartları evliliklerinin ilk günlerinde yüzünü gösterdi. Nursema’nın ailesini yemeğe davet ettiği akşam yaşananlar her iki tarafında üzülmesine neden oldu. Bölümde Ömer’in, Kıvılcım’a yaptığı romantik sürprizler izleyenleri adeta mest etti. Kıvılcım’a hayalindeki evi satın aldıktan sonra günübirlik Paris’e uçarak, konsoloslukta evlenen çiftin rüya gibi nikahı ekran başındaki izleyenleri hayran bıraktı. Doğacak ikiz bebeklerinin velayetini alarak Fatih’ten boşanmak isteyen Doğa istediği delilleri Alev sayesinde elde etti.

Doğa, kendi elleriyle hazırladığı akşam yemeğinde aileleri bir araya getirerek intikamını aldı. Kıvılcım, Ömer ve Alev’in davetli olduğu Ünallar’ın evinde, Doğa’nın, Fatih’in kendisini aldattığını ve boşanacağını açıklamasıyla adeta kıyamet koptu. Evi terk eden Doğa’nın yaşadığı ağır olayla doğum sancıları başladı ve tek başına hastaneye gitti. Büyük bir üzüntü yaşayan Doğa bebeklerinden birini kaybetti. Diğer taraftan karşı karşıya gelen Pembe ve Alev’in yaşadığı tartışmayla Alev’in yaptığı itiraflar izleyenleri şoke etti.

TRAFİK KAZASINDA KİM ÖLDÜ?

Doğa’yı bulmak için evden ayrılan Ömer ve Kıvılcım da büyük bir trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen polislerin kazada bir ölünün olduğunu söylemesi final sahnesine damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti yeni sezonda Show TV’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek!