Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap, Netflix’in yeni projesinde rol alıyor!

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap, Netflix’in yeni projesinde rol alıyor!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti isimli dizinin ekibinde yer alan ve Metehan Ünal karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Rahimcan Kapkap, yetenekli genç isimler arasında gösteriliyor.

1998 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu, ilk olarak Elkızı isimli dizi ile setlere adım atmıştı. Kızılcık Şerbeti projesi ile birlikte geniş kitlelerin dikkatini çekmeye başaran oyuncu, Kızılcık Şerbeti’nin 3. sezon çekimleri öncesinde bir sinema filmi için sete çıktı.

Rahimcan Kapkap, yaptığı açıklamada Netflix’te yayınlanacak olan yeni projesinin çekimlerine başladıklarını ve bir hayli yorulduğunu anlattı.

Oyuncu, “Çok farklı bir karakter, dram ve psikoloji. Çok temiz ve sağlam bir hikaye. Çok güzel geçiyor, çok keyif alıyorum” açıklamasında bulundu.

Çok duygusal sahneler çektiklerini ve hikayeden çok etkilendiğini anlatan Rahimcan Kapkap, role girme konusunda sorun yaşamadığını da anlattı.

Tamir Adam ismi verilen sinema filminin başrolünde Yalı Çapkını dizisiyle büyük çıkış yapan Mert Ramazan Demir bulunuyor. Ercan Kesal ile Ada Erma’nın da yer aldığı film projesinin yönetmenliğini ise Çağrı Vila Lostuvalı üstlendi.