Ana sayfa Dizi Fragmanları Milyonlarca izleyici Yabani dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekliyor!

Milyonlarca izleyici Yabani dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında yayınlanan ve ilk sezonda başarılı sonuçlar elde eden Yabani dizisi için yoğun bir ikinci sezon hazırlık süreci yaşandı.

Dizinin ekibi bir araya gelerek çalışmalara başladı. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon ilk fragmanı da paylaşıldı. Fragmana ilginin büyük olması, dizi hayranlarının yeni sezonu ne kadar büyük bir heyecanla beklediğini gösteriyor.

Dizinin ikinci sezon finalinde tüm ailenin biraradaki görüntüsü mutluluk verici. Ancak bu aile içinde yaşanacak olan olaylar aslında görüntüye aldatmamak gerektiğini gösteriyor.

Fragmanda, “Çok sevince mi insan kaybediyordu, yoksa kaybedince mi insan çok seviyordu” şeklindeki sözler dikkat çekiyor.

Kısa sürede fragmana ilgil çok büyük oldu ve milyonlarca kez izlendi. Sosyal medya platformlarında Yabani dizisi hayranları, ikinci sezonda çok sert bir hikayenin gelmekte olduğu mesajını aldıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisough gibi önemli isimlerin bir araya geldiği Yabani dizisinin ikinci sezonu Rüya ve Yaman’ın yepyeni bir hikayesi olarak izleyicileri derinden etkileyecek.