Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizi setinde Evrim Alasya ile Barış Kılıç’a gülme krizi yaşatan oyuncu bakın kim?

Kızılcık Şerbeti dizi setinde Evrim Alasya ile Barış Kılıç’a gülme krizi yaşatan oyuncu bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolde yer alan Barış Kılıç ile Evrim Alasya, dizi sektöründe birbirlerine çok iyi uyum sağlayan ve güçlü bir enerji yayan bir ikili olarak öne çıkıyor. Kızılcık Şerbeti dizi projesi ile bir araya gelen iki başarılı oyuncu da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Ömer ile Kıvılcım karakterlerinin hikayesinin izleyicilerin yüreğine dokunmasının sonucu olarak iki tecrübeli oyuncuya da hayranlarından yoğun bir ilgi var. Kızılcık Şerbeti dizisindeki oyunculuk performansları ile karakterlerin duygularını izleyicilere güçlü şekilde geçirmeleri projenin başarısına da önemli katkı yapıyor.

Ömür Sabuncuoğlu ile yaptıkları röportajda yaz döneminde dizinin ilk sezon finalinde yaşanan kaza nedeniyle Ömer ile Kıvılcım karakterlerine ne olduğu konusu çok konuşuldu. Hatta iki karakterden birisinin ikinci sezonda devam etmeme ihtimali de izleyicileri kaygılandıran bir durumdu. Ancak her iki karakter de ikinci sezonda yollarına devam ediyor.

Seyircilerin gerildiği sahnelerde aslında iki başarılı oyuncunun da çok eğlendiği ortaya çıktı. Evrim Alasya, “Seyircinin gerildiği sahnelerde biz aslında çok eğleniyoruz” diyerek gülümsetti.

Kızılcık Şerbeti dizi setinde Evrim Alasya ile Barış Kılıç'a gülme krizi yaşatan oyuncu bakın kim? 7

Çekimleri yaparken gülme krizine sıklıkla girdiklerini itiraf eden Evrim Alasya, dizideki rol arkadaşları Rahimcan Kapkap ile birlikte oynadıkları sahnelerde de çok eğlendiklerini anlattı.

Metehan karakterini canlandıran genç oyuncu ile birlikte oynadıkları sahneleri anlatan Evrim Alasya, “Bizim çok gülme krizine girdiğimiz, Barış ile özellikle Rahimcan olduğu zaman. Metehan’ı oynayan Rahimcan olduğu zaman üçümüzün krize girdiği zamanları hatırlıyorum” diye konuştu.

Barış Kılıç, gülme krizine girdikleri bu tür sahnelerden sonra toparlanmakta da zorlandıklarını itiraf etti.

Aralıksız çalıştıkları ve sürekli gerilimli sahneler çektiklerini hatırlatan Evrim Alasya, “İnsan psikolojisi herhalde, insan oradan kendisini kurtarmak istiyor, gülmek ve eğlenmek istiyor. Biz de o araları eğlenerek değerlendiriyoruz” dedi.