Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 31. bölüm fragmanında Cemal’den şok! “Demir’i kaybettik!

Kızım 31. bölüm fragmanında Cemal’den şok! “Demir’i kaybettik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızım dizisinin 31. bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı tv8 ekranındaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Tugay Mercan, Serhat Teoman gibi önemli isimlerin yer aldığı Kızım dizisinin 30. bölümünde Demir’in kafasında silah vardı ve tetiğin de çekildiğinin sesi gelmişti. Demir’e ne olduğu konusu izleyiciler için büyük merakla bekleniyor. 31. bölüm fragmanında Öykü, babasının kendisine bıraktığı videoyu tesadüfen görüyor. Kimse, Öykü’ye babasının nerede olduğunu söyleyemiyor.

Cemal ise Candan’a “Demir’i kaybettik” diyerek kötü haberi veriyor. İzleyiclier ise bir ters köşe olup olmayacağının merakı içinde.

Kızım 31. bölüm fragmandaki duygusal anları videodan izleyebilirsiniz.

Kızım 30. bölümünde neler olmuştu:

Reşat’ın Sevgi, Candan ve Öykü’yü kaçırmasından sonra onların yerine kendisini istediğini öğrenen Demir, hiç düşünmeden canını ortaya koydu ve takas yapılacak çiftliğe gitti.

Öykü, babasını görünce çok sevindi ama neler olduğunu anlayamadı. Sevgi ve Candan’ın korku dolu bakışları altında Öykü’nün gitmesi gerektiğini söyledi.

Başka çaresi olmadığı için Candan ve Sevgi ile Öykü’yü göndermek istedi. Öykü ise gitmemek için direndi.

Bir şekilde kızını ikna eden Demir, son olarak Candan ile vedalaştı.

Candan, bugüne kadar hiç duygularının ifade edemediği Demir’i belkide son kez gördüğünü düşünerek onu öptü.

Gözyaşları içinde Demir’e bakan Candan, Öykü’yü alıp gitti.

Onların ayrılmasından sonra Reşat, Demir’in alnına silahı dayadı.

Candan, Sevgi ve Öykü arabayla oradan kaçarken bir silah sesi duyuldu.

Kimin vurulduğu görülmedi ve dizinin bu sahnesiyle 30. bölüm finali yapıldı.

Sosyal medyada diziyi takip edenlerden gelen tahminler arasında en çok Cemal’in bir şekilde orada olduğu ve Demir’i vurmak üzere olan Reşat’ı vurduğu yer alıyor.

Demir’in ölüp diziden ayrılma ihtimali çok düşük olduğu için, bir şekilde kurtulacağı hesaplanıyor. Bakalım tahminlerdeki gibi mi çıkacak.