Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi 61. bölüm fragmanında Bahar ve Arif’i şaşkına çeviren Sarp’ın inanılmaz hamlesi!

Kadın dizisi 61. bölüm fragmanında Bahar ve Arif’i şaşkına çeviren Sarp’ın inanılmaz hamlesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Kadın dizisinin 61. yeni bölümü merakla bekleniyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Şerif Erol gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Kadın dizisinin yeni bölümünde neler olacak? 7 Mayıs Salı günü yayınlanacak 61. bölümden ilk fragman yayınlandı.

Bahar ve Ceyda’nın arayı düzelttiği fragmanda görülmekte. Bahar, yalnız bir kadın olmanın zorluklarından bahsediyor. Sarp ise Bahar’a hayatının sürprizini yapıyor. Bahar’ın üst kadında Sarp’ın evi var. Bu durum evi kimin kiraladığını bilmeden bilgi veren Arif’i de şaşkına çeviriyor. Evi kiralayan kişi Sarp olunca ve Bahar ile aynı apartmanda yaşayınca Kadın dizisinin ilerleyen bölümlerinde birçok olayın da yaşanacağı anlaşılıyor.

Kadın dizisi 60. bölümünde neler yaşanmıştı?

Şirin’in Sarp ile çekilmiş fotoğraflarını bir anlık sinirle Bahar’a gönderen Pırıl ne yapacağını bilemez. Suat ise bu fotoğrafların Bahar’ın eline geçmesini hiç istememektedir. Çünkü Sarp’ın artık Pırıl’a dönme ihtimaline bile tahammülü yoktur.

Şirin’in tekrar Sarp’a ilgi duyduğunu düşünmek bile istemeyen Hatice, içten içe çok korkmaktadır. Böyle bir şeyin tekrarlanması ailesine çok büyük zararlar verecektir.
Ceyda’dan bir oğlu olduğu konusunda şüphelenen Emre ise bunu açık açık sormaya karar verir ve duyduğu şey karşısında büyük bir şoka uğrayacaktır.

Sarp ile hep kavga halinde olmaktan artık çok sıkılan Bahar ise her şeye bir nokta koymaya karar verir. Çocukları için Arif’ten de ayrılan Bahar, Sarp’ı affedecek mi? Yoksa sadece çocuklarının babası olarak mı yanlarında kalmasına izin verecek?