Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi reytingleri silip süpürürse şaşırmayın! Bir sağdan, bir soldan fena vuracak!

Kızım dizisi reytingleri silip süpürürse şaşırmayın! Bir sağdan, bir soldan fena vuracak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Yeni sezonda pek çok iddialı dizi ekrana gelecek ama bir tanesi var ki tanıtımlarıyla da farklı olduğunun altını çiziyor!

Kadın dizisinin geçtiğimiz yıl gördüğü büyük ilgiden sonra, hayatın içinden ve daha gerçekçi hikayeler bekliyor izleyici.

Bu yapımlardan bir tanesi de yeni sezonda Kızım dizisi olacak gibi duruyor.

Hem komedi hem de dramı harmanlayan dizide, özellikle Anne dizisinden sonra yıldızı parlayan küçük oyuncu Beren Gökyıldız’ın adeta oyunculuk şovunu izleyeceğiz!

Dizinin 2. tanıtımını izleyenler, Gökyıldız’ın başarılı oyunculuğuna vurgu yaparken dizinin hem ağlatıp hem de güldüreceğini ve şimdiden merak içinde olduklarını da belirtiyorlar.

Kızım ismiyle TV8 ekranlarına gelecek olan dizide Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız‘a, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen eşlik edecek.

Kızım dizisi reytingleri silip süpürürse şaşırmayın! Bir sağdan, bir soldan fena vuracak! 7

Tv8’in yeni sezonda dizi yayınlama kararından sonra ortaya çıkan Kızım dizisi, yeni sezonda diğer kanallar arasında eğer gözden kaybolmazsa, şansı çok büyük.

Hikayesi, konusu ve oyunculuklarıyla dikkat çekecek dizi, televizyon izleyicisinin dizi izlemek adına pek alışkın olmadığı tv8’de yayınlanması nedeniyle başlangıçta gözden kaçabilir ama farkedenlerin de daha ilk sahnelerinden itibaren müdavimi olacakları kesin gibi duruyor!

Dizinin 1. bölüm 2. tanıtımı da yayınlandı. İzleyenleri hem gülüp çok eğlenecekleri hem de derin bir dramatik hikayenin gizli olduğu bir dizi bekliyor.

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı dizinin yayın tarihi henüz net değil. Hangi gün yayınlanacağı ve karşısında hangi dizilerin olacağı da çok önemli.

Bakalım, izleyici diziyi farkedip hakettiği değeri verebilecek mi?

İşte 1. bölüm 2. tanıtımı: