Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinin iki ünlü ismi Azize dizisinde de birbirinden ayrılmadı!

Kızım dizisinin iki ünlü ismi Azize dizisinde de birbirinden ayrılmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – tv8 ekranında geçen sezonun en çok beğenilen projelerinden birisi de Kızım dizisiydi. Buğra Gülsoy ve Tugay Mercan, Kızım dizisinde yakın arkadaş idi ve her türlü olumlu-olumsuz olayda birlikte hareket ederdi.

Kanka pozisyonundaki Buğra Gülsoy ve Tugay Mercan, bu sefer de Azize dizisinde buluştu. Gülsoy yeni dizisinde Kartal karakterine hayat verecek.Mercan ise Okan olarak ekranlara yansıyacak.

Yeni dizisi için heyecanlı olduğunu söyleyen Tugay Mercan,”Çok güzel bir proje olduğunu düşünüyorum, umarım izleyici de memnun kalır. Karakter hakkında şu anlık bir şey söylemeyeyim, biraz sürpriz olsun” diye konuştu.

Kızım dizisinin iki ünlü ismi Azize dizisinde de birbirinden ayrılmadı! 7

Tugay Mercan’ın nasıl bir karakterde olacağı merak konusu oldu. Kızım dizisinde çok beğenilen iki ünlü ismin dizideki kanka halleri yeni yapımda da kendini gösterecek mi, yoksa ters köşe yaparak izleyicileri şaşırtacaklar mı?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’in kaleme aldığı, Azize imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı hikayesi

Dizinin ilk bölümü 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de başlıyor.