Ana sayfa Dizi Haberleri Kocaman Ailem dizisi 12 Temmuz Perşembe 6. bölümünde neler olacak?

Kocaman Ailem dizisi 12 Temmuz Perşembe 6. bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in yer aldığı Kocaman Ailem dizisinin 6. bölüüm atv ekranlarında 12 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

Beklentilerin altında kalan reyting sonuçları ile şaşırtan Kocaman Ailem dizisi, yaz ekranında fark yaratmak amacıyla atv’nin beklenti içinde olduğu bir yapımdı.

Ancak beklentilerin aksine diziye olan ilgi düşük seviyede kaldı.

Kocaman Ailem dizisinin 6. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Nurten’in sözlerinden sonra anneler çocuklarla beraber çiftlikten ayrılmaya karar verir. Anneler çocuklardan seçim yapmalarını istediklerinde ise hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaşırlar. Selim, Ahmet ve Elif babalarını terk etmek istemiyorlardır. Anneler bunu duyduklarında yıkılır.

Bu sırada Hulusi de derin bir vicdan muhasebesine girmiştir. Çocuklarına daha fazla yalan söylemek istemiyordur. Hafıza kaybının bir oyun olduğunu onlara anlatır.

Kocaman Ailem dizisi 12 Temmuz Perşembe 6. bölümünde neler olacak? 7

KOCAMAN AİLEM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sefer yıkılma sırası Elif, Ahmet ve Selim’dedir. Babaları onları yine hayal kırıklığına uğratmıştır. Üstüne üstlük bir de annelerinin kalplerini kırmışlardır. Bütün bunlar olurken bir de Jale ve Demir’den gelen haber çocukların dünyasını başlarına yıkacaktır.