Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizilere ne oldu böyle? Yaz dizileri birer birer dökülüyor! 3. final haberi yolda!

Dizilere ne oldu böyle? Yaz dizileri birer birer dökülüyor! 3. final haberi yolda!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon bittikten sonra yaz döneminde ekrana gelen diziler, beklentinin altında kalıyor!

Bu yaz ekranda, önceki yıllara oranla çok daha az dizi yer alıyor. Ancak yayınlanan diziler de istenen reytingi karşılayamıyor.

İlk fireyi atv’nin Kocaman Ailem dizisi verdi. 8. bölümüyle ekrana veda eden dizide Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir ve Özge Özder rol alıyordu. Hakan İnan’ın yönetmenliğini yaptığı dizi, büyük iddia ile ekrana gelmişti.

Dizilere ne oldu böyle? Yaz dizileri birer birer dökülüyor! 3. final haberi yolda! 9

Mia Yapım Banu Akdeniz’in yapımcılığını üstlendiği Kocaman Ailem dizisinin senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kalem alıyordu.

Dizi, reytingleri düşük olunca atv tarafından yayından kaldırıldı. Böylece yaz döneminin ilk firesi de verilmiş oldu.

Dizilere ne oldu böyle? Yaz dizileri birer birer dökülüyor! 3. final haberi yolda! 10

İkinci sırada ise Show TV’de yayınlanan Darısı Başımıza’nın final haberi oldu. Kanal, ani bir kararlar Darısı Başımıza dizisini bitiriyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, dizinin yönetmenliğini Barış Yöş yapıyordu.

Ozan Dolunay, Elif Doğan,Devri m Yakut’un başrollerinde oynadıkları dizide ayrıca Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler de yer alıyordu.

DARISI BAŞIMIZA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medya bu ani final kararı ile kaynarken, oyuncuların da şaşkınlıklarını kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları görüldü. Oyuncular bile final kararını bilmediklerini ve dizinin çekimleri sırasında yemek arasında öğrendiklerini ifade ediyorlar.

Dizi, 1 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak 5. bölümüyle ekrana veda edecek. Dizi, yayınlandığı günlerde AB ve Total’in ilk sıralarına yerleşmeyi başarmıştı. Ani gelen karar çok şaşırttı.

Dizilere ne oldu böyle? Yaz dizileri birer birer dökülüyor! 3. final haberi yolda! 11

Bir diğer final kararının ise Star TV’den gelmesi bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak Kalbimin Sultanı dizisi, Türk-Rus ortak yapımı olarak büyük iddialarla ekrana gelmeye başladı.

Dönem dizisine komedi unsurlarının da eklenmesiyle farklı bir hikaye izlemeye başladık. Ancak Kalbimin Sultanı, bir türlü istenen reytingleri getiremedi.

Dizinin final yapacağı henüz açıklanmadı ama aynı gün yayın saatine Nefes Nefese dizisinin alınması, Star TV’nin Kalbimin Sultanı dizisinin ipini çekmesi olarak tanımlanıyor.

Diziden artık kanalın vazgeçtiği anlaşılıyor. Kalbimin Sultanı’nın başka bir güne geçmesi ihtimali de var. Fakat reytingleri düşük olan dizinin günü de değiştirilse sonucun değişmeyeceği hakim. Diziyi takip edenler de merakta. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yeni yayın günü verilmediği gibi final kararı da resmi olarak açıklanmadı.

Fakat yaz döneminde kısa sürede final yapan diziler arasına gireceği ihtimali yüksek.