Ana sayfa Yabancı Dizi Kökler dizisi 25 Kasım Pazartesi Ülke TV’de başlıyor!

Kökler dizisi 25 Kasım Pazartesi Ülke TV’de başlıyor!

tarafından ker_def

Yeni bir dizi daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. 25 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Kökler isimli dizinin ilk bölümü yayınlanacak. Peki nasıl bir yapım:

ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ HİÇ BU KADAR İYİ ANLATILMAMIŞTI!

Bazen isminizi yeniden kazanmak için bile savaşmanız gerekir… Toby’nin, Kunta Kinte olmak için verdiği mücadelenin anlatıldığı kült yapıt Roots-Kökler Ülke TV ekranlarında…

1977 yılında mini dizi olarak Alex Haley’in kitabından uyarlanan Kökler, 2016 yılında yayınlanan yeni versiyonu ile yeniden Ülke TV’de… Kökler, Kunta Kinte isimli bir Afrikalının ülkesinden kaçırılıp, köle olarak Amerika’ya getirilmesiyle yaşadığı zorlukları, ötekileştirilmeyi ve ırkçılığı konu alıyor.

Özgürlüğü bulmak için her yolu deneyen Kunta Kinte’nin hikâyesinin anlatıldığı Kökler, güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Her bölümü film tadında olan bu hikâye başlı başına bir insanın özgürlük mücadelesini konu alan başyapıtlardan… İzleyiciyi karakterlerle empati yaptıran, her karesi muazzam bir şekilde işlenen Kökler’de seyircinin boğazı düğüm düğüm olacak.

Her bölümünde insanlığa mesaj veren efsanevi dizi Kökler 25 Kasım’dan itibaren hafta içi her gün 20:00’de Ülke TV’de…

Künye:

Yönetmenler: Bruce Beresford, Thomas Carter, Phillip Noyce, Mario Van Peebles

Senaryo: Alex Haley,Lawrence Konner,Mark Rosenthal, Alison McDonald, Charles Murray

Oyuncular: Malachi Kirby, ForestWhitaker, MatthewGoode, James Purefoy, Anna Paquin, Jonathan Rhys Meyers, Laurence Fishburne, Emayatzy Corinealdi