Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 22 Kasım final; hırçın gelin Ece Karakuş Apa yine skandala imza attı!

Zuhal Topal’la Sofrada 22 Kasım final; hırçın gelin Ece Karakuş Apa yine skandala imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada 22 Kasım Cuma günü saat 16.00’da haftanın finali ile ekrana gelecek.

280. bölüm fragmanı yayınlandı ve bir skandal ortaya çıktı. Programın 19 Kasım Salı günü yayınlanan 277. bölümde gelin hanım Ece Karakuş Apa, kayınvalidelere sert bir tutum sergilemiş, Zuhal Topal’ı bile delirtmiş ve ekran başındaki izleyicilere adeta saç baş yoldurmuştu…

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Kasım Salı Ece Karakuş Apa herkesi deli etti!

Gelin hanımın bu tavrı hafta boyunca konuşuldu. Ancak kayınvalidesi Derya Uludağ hanım da 20 Kasım Çarşamba günü yayınlanan bölümde bu sefer gelinini hedef almış ve “Ben kendimden daha çok oğlum için üzülüyorum. Hiçbir şey söyleyemiyorum” diyerek gelinini herkese karşı afişe etmişti.

Hatta o günün yarışmacısı olan saygısı ile dikkat çeken Esma hanım için de “Keşke gelinim olsaydı” ifadesini kullanmıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Çarşamba Ece Karakuş Apa’nın kayınvalidesi Derya Uludağ’dan skandal sözler!

Sosyal medyada Ece hanım büyük tepki aldı belki ama kayınvalide Derya hanımın da programa sırf gelininin bu halini herkese ispat etmek için katıldığına yönelik yorumlar yapıldı.

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Kasım final; hırçın gelin Ece Karakuş Apa yine skandala imza attı! 7

Derya hanımı masum bulmadığını söyleyen ve gelinini çok kötü bir pozisyonda bıraktığı için eleştirenler de oldu.

Şimdi geldi haftanın finali… Ece Karakuş Apa hanım ile kayınvalidesi Derya Uludağ hanım finalde kapışıyor.

Ece hanım tüm kayınvalidelerden özür diledi ama kendi kayınvalidesi hariç…

Zuhal Topal’la Sofrada 280. bölüm fragmanında final anlarında Ece hanım ve Derya hanım arasındaki ikili atışmanın ne kadar ileriye gideceğine şahit olacaksınız.

“Kendi kayınvalidem haricinde bütün kayınvalidelerden özür diliyorum” diyen Ece hanım, Derya hanımdan da kendisinden özür dilemesini beklediğini söyledi.

Derya hanım bu sözlere şok olmakla kalmadı, “Hayır efendim ben özür dilemiyorum, onun benden dilemesi lazım” diye konuştu.

Herkes de gelin-kayınvalide arasında yaşananlara çok üzüldü.

Zuhal Topal’ın şoke olduğu o anlarda yaşananları videodan izleyebilirsiniz.