Ana sayfa Dizi Haberleri Kopuk dizisinin başrolünde yer alan Kaan Yıldırım hem hikayeyi hem de partneri Seray Kaya’yı çok sevdi

Kopuk dizisinin başrolünde yer alan Kaan Yıldırım hem hikayeyi hem de partneri Seray Kaya’yı çok sevdi

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, geçen sezon Show TV ekranında yayınlanan ve büyük beklentilerle başlamasına rağmen reytinglere yenilen Sipahi isimli dizi ile aksiyon dolu bir karakteri canlandırmıştı. Projenin sadece 8 bölüm sürmesi oyuncu adına büyük talihsizlik olurken, bir önceki tv dizisi Hekimoğlu’ndaki Mehmet Ali karakterini ise hayranları çok beğenmişti.

Rumi isimli dijital dizide de izlediğimiz ünlü oyuncu, 2024 yılında hayranlarına yeni dizi müjdesi verdi. Geçtiğimiz hafta detayları duyurulan Fox TV’nin yeni projesi Kopuk’un başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ile Seray Kaya bulunuyor.

Hikayesi ile izleyicileri derinden etkilemesi beklenen proje zenginden çalan ve fakire veren bir halk kahramanı etrafında ilerlese de en fakirin bile kahramanının artık para olduğu gerçeği de gözler önüne serilecek.

Kaan Yıldırım yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Ocak ayının sonlarında Kopuk dizisinin başlayacağı mesajını veren ünlü oyuncu, yoğun bir şekilde sette çalıştıklarını anlattı.

Kopuk dizisinin başrolünde yer alan Kaan Yıldırım hem hikayeyi hem de partneri Seray Kaya'yı çok sevdi 8

Kaan Yıldırım, yeni dizisi hakkında şöyle konuştu: “Çekimler çok güzel geçiyor. Tarlabaşı mahallesindeyiz. Mahallede yaşayanlarla çok iyi kaynaştık, ekip ile de güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Herkes iyi anlaştı ve keyifle çalışıyoruz. Aslında modern bir Robin Hood hikayesi. Biraz neşeli başlayan ama sonra başka bir yere evrilen bir hikayemiz var. Alışılmışın dışında, biraz ana karakter şiddet ile değil, gençlerin ve çocukların suça bulaşmamasını isteyen birisi. O yönü benim çok hoşuma gitti, güzel bir örnek olacağını düşünüyorum.”

Seray Kaya ile ilk kez tanıştığını ve ilk kez çalıştığını anlatan Kaan Yıldırım, ilk bölümü bitirdiklerini ve şimdiden partneri ile iyi anlaştıklarını ifade etti.

Kopuk dizisinin başrolünde yer alan Kaan Yıldırım hem hikayeyi hem de partneri Seray Kaya'yı çok sevdi 9

Kaan Yıldırım, “Çok tatlı bir insan. Birinci bölümü bitirdik, çalışmaya başlayalı 1,5 ay oldu. Sorunsuz, keyifli, iyi arkadaş olduk. O da böyle beni de mutlu ediyor, eminim onu da mutlu ediyordur” şeklinde konuşarak partneri ile ilgili güzel sözler söyledi.