Ana sayfa Sosyal Medya Kor isimli yeni atv dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi ekrana döndürüyor!

Kor isimli yeni atv dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi ekrana döndürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer alacağı Kor dizisi için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Şubat ayından bu yana Alican Yaraş senaryo üzerinde çalışırken, Onur Tan da yönetmen olarak yeni bir ekip kurmak adına yoğun bir çaba içinde bulunuyor.

Güzel Adamlar isimli yapım firması tarafından hazırlanan Kor dizisi ile birlikte Oktay Kaynarca kariyerinde bir ilke imza atacak. Hem başrol olan oyuncu hem de yapımcı sıfatıyla yeni dizinin yükünü omuzlayacak. Onur Tan da yine yapım ortağı olmasının yanı sıra yönetmen olarak görev alacak.

Kor isimli yeni atv dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi ekrana döndürüyor! 8

Oktay Kaynarca’nın dizi için düşündüğü birçok isim var ve bunlardan birisinin de Işıl Yücesoy olduğu ortaya çıktı. Usta oyuncu 2019 yılında sadece 4 bölüm süren Ferhat ile Şirin dizisindeki Hayriye karakteri ile ekranda görünmüştü.

3 yıldır başka bir projede göremediğimiz Işıl Yücesoy, Kor dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapacak. 1945 yılında Kırklareli’nde dünyaya gelen Işıl Yücesoy, 76 yaşında ve bugüne kadar sanat adına yaptıkları ile Türkiye’nin en önemli değerlerinden birisi oldu.

İlk bölümlerinin yurt dışında çekileceği ortaya çıkan Kor dizisiyle anlaşan ilk ismin Işıl Yücesoy olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Torununu görmek için Amerika’da bulunan usta oyuncu, Türkiye’ye döner dönmez de sözleşme imzalayacak.

Kor isimli yeni atv dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi ekrana döndürüyor! 9

Uzun yıllardır dizilerde birbirinden etkili rollerle izlediğimiz Işıl Yücesol’un unutulmaz projelerini de hatırlamak lazım. Çemberimde Gül Oya dizisindeki Sema karakterinin yanı sıra, Yer Gök Aşk’taki Hamiyet ile Kara Para Aşk dizisindeki Nedret karakterleri unutulmazlar arasına yazılmıştı. Aşk ve Mavi dizisindeki Refika karakteriyle de usta oyuncu yine milyonların ilgisini çekmişti.

Haziran ayında çekimlerine başlanması beklenen Kor dizisi için atv ile anlaşma sağlanmıştı ve dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Oktay Kaynarca, çok etkili bir hikayede yine başrol olacak ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki 6 sezonluk müthiş başarısının ardından bu sefer de yapımcısı olduğu diziyle milyonları ekrana çekmeye çalışacak.