Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm 16 Mart 222. bölüm özeti… Yuvraj, başını belaya sokar!

Kördüğüm 16 Mart 222. bölüm özeti… Yuvraj, başını belaya sokar!

tarafından zk zk

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’ün yeni bölümünde okulda birinci sınıflar için düzenlenen parti Mukta ve Methi’nin arasını düzeltir. Partide Methi’nin gözü Aman’dan başkasını görmez. Aman ise Mukta’nın güzelliği karşısında büyülenir.

222. Bölüm

Okul partisine katılan Mukta ve Methi arkadaşlıklarına kaldığı yerden devam eder. Partide herkes Mukta’nın güzelliğini konuşur. Methi, Aman’ın Mukta ile ilgilenmesine bozulur. Yuvraj partiye gitmek için Veer’den izin alamaz. Ancak Mai, torunu üzülmesin diye gizlice Yuvraj’ın partiye gitmesine yardım eder. Mai, dua etme bahanesiyle Yuvraj ile evden çıkar. Mabette Kanha ve eşi ile karşılaşır. Yıllar önce Bundela konağında İçça’nın himayesinde yaşarken Mai’nin yaptıklarını hatırlar. Mai ise Kanha’yı tanımaz. Mai, Yuvraj’a ulaşamayınca eve nasıl gideceğini bilemez. Kanha onu eve götürmeyi teklif eder ve on sekiz yıl sonra Bundela konağını ve Veer’i görür. Veer’in başka bir kadınla evlendiğini anlar. Veer de Kanha’yı tanımaz. Yuvraj, partide olay çıkarır. Mukta’ya saldırmaya kalkar. Aman, Mukta ve Methi’ye sahip çıkar. Yuvraj’ın partide olduğundan haberi olmayan Veer, karakoldan gelen telefonla şaşırır.

Kaderin bir araya getirdiği İçça ve Tapasya’nın hikâyesinde, iyilik mi kötülük mü kazanacak? Farklı hayatların kördüğüme dönen öyküsü Kördüğüm her gün 16:00’da Kanal 7’de…