Ana sayfa Dizi Haberleri Korku filmi gibi dizi! Aksiyon, entrika, sır, cinayet! Kusursuz Kiracı dizisi tanıtımıyla fena çarptı!

Korku filmi gibi dizi! Aksiyon, entrika, sır, cinayet! Kusursuz Kiracı dizisi tanıtımıyla fena çarptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimlerine çok erken başlanılan sezon dizilerinden birisi oldu Kusursuz Kiracı. Fox TV’de yayınlanacak olan diziyle ilgili hazırlıklar uzun zamandır devam ediyordu. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerinde yer aldıkları dizinin çekimleri, yaklaşık bir ay önce başlamıştı. Yaz dizisi olarak düşünülse de sezonda yayınlanması planlandı.

En son Alev Alev dizisiyle ekranda olan Dilan Çiçek Deniz’in yeniden ekrana dönüşünü hayranları heyecanla bekliyor. Masumiyet dizisindeki oyunculuğu ile büyük çıkış yapan Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz’in partnerliği merak konusu.

İkili, dizinin çekimlerinin başladığı günlerde birlikte setten pozlarıyla da çok ses getirmişti. Üzerinde titizlikle çalışılan bir dizi olan Kusursuz Kiracı, ekrana bambaşka bir soluk getirmeye hazırlanıyor! Dizinin çekimlerinden kareler, ilk tanıtımla birlikte çok şaşırttı!

Klasik dizi anlayışından uzaklaşılan bir senaryosu olduğu görüşünde izleyenler. Bir mahallede bir ev kiralayan bir kadının, daire ile ilgili sırlar, konuşulan cinayetler, yaşanan ilginç olaylarla birlikte bir sis perdesinin içine giriyor ve neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

Entrika, sır, cinayet, aksiyon dolu sahnelerle Kusursuz Kiracı dizisi, daha ilk tanıtımla izleyenleri yakalamış görünüyor. Dizi ilk olarak yaz dizisi olarak anılmıştı ama kanal Kusursuz Kiracı’yı Eylül sezonunda ekrana getirmeye karar verdi. Güçlü bir hikayesi olduğu tanıtımla da anlaşılan Kusursuz Kiracı, umut vadeden bir yapım olarak izleyenleri şimdiden etkilemiş görünüyor…

MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaparken senaryosunu Nermin Yıldırım yazıyor. Kusursuz Kiracı’da Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte Bennu Yıldırımlar, Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Umut Kurt, Deniz Cengiz,  Suzi Dinç, İncinur Daşdemir, Nilsu Yılmaz  ve Pelin Polat da rol almakta.

“Bir cinayeti nasıl çözersin? Yeni dizimiz #KusursuzKiracı yakında FOX’ta” ifadeleriyle lanse edilen Kusursuz Kiracı dizisi için izleyiciden önümüzdeki sezonun en iyi dizilerinden birisinin gelmekte olduğu yorumları yapılmakta.

Bir apartmanda geçen hikayesi ile Kusursuz Kiracı’da Dilan Çiçek Deniz ‘Mona’ Serkay Tütüncü ise ‘Yakup’ isimli iki gazeteciye hayat verecekler…