Ana sayfa Sinema Onur Tuna ve Aslıhan Güner, dram dolu hikaye HİÇ’te buluşuyor!

Onur Tuna ve Aslıhan Güner, dram dolu hikaye HİÇ’te buluşuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İki başarılı ve sevilen isim Onur Tuna ile Aslıhan Güner’i buluşturan Hiç isimli film merak konusu oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile kariyerinde hızlı bir çıkış yaşayan Aslıhan Güner, ardından ekrana geldiği Kayıp Şehrin Hikayesi isimli dizisi erken final yapınca uzun zamandır setlerden uzaktı. Onur Tuna ise Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan Mahkum dizisi ile ekrandaydı.

Güner ve Tuna, sürpriz bir filmde şimdi bir araya geliyorlar. Partner olarak uyumları merak konusu olan iki oyuncu, ön çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Güner, Hiç filminin senaryosu elinde harıl harıl çalıştığını anlatan paylaşımı ile sosyal medyada dikkat çekmişti.

Partneri merak ediliyordu ve sonunda Onur Tuna ile kamera karşısına geçecekleri öğrenildi. Tuna ve Güner, yakın zamanda çekimleri başlayacak olan Hiç isimli sinema filminde birlikte rol alarak hayranlarını da sevindirmekteler.

Özel hayatını büyük bir gizlilik içinde yaşayan Onur Tuna’nın bir süre önce meslektaşı Yasemin Yazıcı ile aşk yaşamaya başladığı yaptıkları sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıkmıştı. Oyuncu, magazin gündemine yeni aşkı ile gelirken, Hiç filminde oynayacağı da heyecan yaşatıyor.

Tatil dönüşünde kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, Mahkum dizisinin ikinci sezonu için tatilden geldiğini, toplantı yapacaklarını anlattı.

Onur Tuna ve Aslıhan Güner, dram dolu hikaye HİÇ'te buluşuyor! 7

Bu arada yeni filminden de bahseden Onur Tuna, “Yeni bir film başlıyor Hiç diye. Onun çekimleri bittikten sonra da Mahkum’un ikinci sezonu başlayacak. Onlar için hazırlıklar yapıyoruz” ifadesinin kullandı.

Hiç filminin  psikolojik bir dram olacağını da vurgulayan Onur Tuna, filme olan merakı arttırdı! Oyuncu, başrolde Aslıhan Güner ile birlikte yer alacaklarını ve güzel bir iş olacağını da belirtti.