Ana sayfa Dizi Haberleri Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle Kaan Yıldırım fenomen olma iddiası taşıyor!

Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle Kaan Yıldırım fenomen olma iddiası taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de istihbarat ajanı ve benzeri aksiyon rollerine olan ilgi çok büyük olduğu için, şimdiden Sipahi dizisinin ve Kaan Yıldırım’ın milyonlarca izleyicinin dikkatini çekmesi hiç de şaşırtıcı bir durum değil.

Show TV ekranında bu sezonun en parıltılı dizilerinden birisi de Sipahi olacak. Dizinin okuma provalarında bir araya gelen oyuncu kadrosuna bakılır ise hem hikaye hem de kadro noktasında çok iyi bir hazırlık sürecinden geçildiği anlaşılıyor.

Sihapi dizisinde Korkut Ali Türkoğlu isimli karakter ile Kaan Yıldırım’ın en önde izleyeceksiniz. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan birisi olan Korkut Ali Türkoğlu, gizli kahramanların da toplum ile empati yapması noktasında propaganda amaçlı bir hikayeyi de ortaya koyacak.

Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle Kaan Yıldırım fenomen olma iddiası taşıyor! 10

Teşkilat dizisinde de yaşanan benzer bir durumun Sipahi ile sürdürülmesi bir hayli dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinin elde ettiği muhteşem başarının Sipahi için de yaşanması zor bir ihtimal değil. İşte bu noktada da Kaan Yıldırım’ın muhteşem performansı ile fenomen bir karakter ile dizi dünyasına adını yazdırması da zor olmayacaktır.

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin senaryosunda Ali Doğançay imzası bulunuyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda yer alan isimler de kaliteli bir kadronun oluşturulduğunu gösteriyor. Oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak.”

Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle Kaan Yıldırım fenomen olma iddiası taşıyor! 11

Dizinin okuma provaları için bir araya gelen oyuncu kadrosu arasında renkli anlar yaşandı. Çalışmalar son derece keyifli geçti. Çarpıcı ve sürükleyici bir hikayeye sahip olan SİPAHİ’nin, birbirinden etkileyici performanslara sahip oyuncularının sete çıkmadan önceki son kareleri de yayınlandı.

SİPAHİ’NİN ÖYKÜSÜ

MİT’in son dönemde yetiştirdiği en yetenekli ajan olan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım), aksiyon ve zeka dolu bir operasyon sonrasında Türkiye üzerine kurulan olayları planlayanlarla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Bu bilgiler doğrultusunda daha önce sahadan çekilmiş ve geçmişteki başarılı operasyonları MİT Okulu’nda ders olarak okutulan Yıldırım Zafer Bozok (Kerem Alışık) göreve geri çağırılır.

Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle Kaan Yıldırım fenomen olma iddiası taşıyor! 12

Korkut Ali ve Yıldırım’ın, kurulan becerikli bir ekiple beraber yürüttüğü operasyonda sürprizler yaşanır. Kader; terörle mücadele komiseri olan Canan (Özge Gürel) ve Korkut Ali’yi yurt dışından sonra yurt içinde de bir araya getirir ve ikilinin işleri hayli zorlaşır.

SİPAHİ, Türkiye üzerinde büyük planları olan düşmanların karşısında durmaya ve her daim vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan kahraman MİT personelinin birbirinden ilginç hikayelerini izleyiciyle buluşturacak.

Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle Kaan Yıldırım fenomen olma iddiası taşıyor! 13