Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisine Emir karakteriyle katılan Cemal Hünal’ın başka bir projesi daha var!

Camdaki Kız dizisine Emir karakteriyle katılan Cemal Hünal’ın başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, uzun süredir dizilerle ekranda yer almamıştı ve yeni sezon için hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Oyuncu, Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin kadrosuna katıldı. Emir karakteri ile dizinin üçüncü sezonunda kritik bir rolde yer alacak olan oyuncu, bu proje ile birlikte uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine adım atmış oldu.

Perşembe akşamları yayınlanan ve iyi reytingler alabilen Camdaki Kız’ın heyecanlı hikayesi Cemal Hünal’ın katılımı ile daha da merak edilen bir noktaya ulaşacaktır. Ünlü oyuncunun bu dizinin dışında bir başka projesi daha var.

Sinema filmleriyle de çok konuşulan oyuncu, Yanlış Anlama 2 isimli filmde de başrolde yer alıyor. Gülşen Hüseynli ile filmin başrolünde yer alan oyuncu, farklı bir proje ile sinemalarda yer alacak.

Azeri Türkçesi ile Türkiye Türkçesi arasındaki yanlış anlamaları konu alan filmin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Gruda ile M. Fatih Özkan dışında, İslam Mehreliyev, Ercan Resulov gibi Azerbaycan’da tanınmış isimler de bulunuyor.

30 Eylül’de vizyona girecek olan filmde yemek yapma yetisini kaybettiğini düşünen bir şefi canlandıran Cemal Hünal, hayranlarına yeni bir deneyim yaşatacak.

Türkiye’de başlayan hazin hikaye Azerbaycan’da yaşanan yanlış anlaşılmalarla harika bir komediye dönüşecek. Yanlış Anlama 2, 30 Eylül’de vizyona giriyor.