Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’daki o kameranın dili olsa da anlatsa! Fahriye Evcen James Bond filminden fırlamış gibi! Nurgül Yeşilçay’ın rengarenk güzelliği!

Yasak Elma’daki o kameranın dili olsa da anlatsa! Fahriye Evcen James Bond filminden fırlamış gibi! Nurgül Yeşilçay’ın rengarenk güzelliği!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken üç ünlü ismin son paylaşımlarına bir göz atalım. Instagram’ı kullanmayı seven isimler arasında yer alan Şevval Sam ve Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra nispeten daha mesafeli olsa da hayranlarını habersiz de bırakmayan Fahriye Evcen, son olarak bakın neler paylaşmışlar…

İlk sırada Şevval Sam var. Daha önce oynadığı rollere karşın büyük bir ters köşe yaptığı Yasak Elma dizisindeki Ender karakteri ile ekranda olan Sam, entrika kraliçesi olarak başarılı bir performans sergiliyor.

Oyuncunun türlü absürtlüklerin adresi olan  bir karakteri oynadığı dizi, 4. sezonuyla ekranda yine büyük ilgi görmekte. Şevval Sam, kamera arkasından pek çok video ve fotoğraf ile setten haberler de veriyor izleyenlere.

Son olarak yaptığı paylaşımda ise dizinin çekimlerinde kullanılan bir kameranın yanında verdiği pozu paylaştı oyuncu. “Şu kamera neler neler gördü be…! Canımız kameramız” notunu düşen oyuncunun pozunu görenlere “Kameranın dili olsa da bir anlatsa” dedirtiyor…

Yasak Elma'daki o kameranın dili olsa da anlatsa! Fahriye Evcen James Bond filminden fırlamış gibi! Nurgül Yeşilçay'ın rengarenk güzelliği! 9

Gelelim Fahriye Evcen’e…  2017 yılında Burak Özçivit ile evlendikten sonra hiç bir projede yer almadı oyuncu. Oğlu Karan’ın da dünyaya gelmesi ile uzun süredir ekranlarda yok. Yeni bir dizi ile anlaştığı şeklinde kimi kulis haberleri medyaya yansıdı ama henüz bir netlik de yok!

Fahriye Evcen, uzun süredir çeşitli markaların yüzü olarak sadece reklamlarla izleyici karşısına çıkıyor. Kimi zaman ekranda, kimi zaman sosyal medyada yüzü olduğu markalarla gündeme geliyor.

Evcen’in ayrıca dergiler için verdiği röportajlar ve moda çekimlerinden pozları da dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak bir moda çekiminden kareyi instagram sayfasından paylaştı.

Deri bir pardesü ile poz veren oyuncu, adeta Bond kızları gibi görünüyordu… Sizce de imajıyla James Bond filmlerinden çıkmışa benzemiyor mu?

Yasak Elma'daki o kameranın dili olsa da anlatsa! Fahriye Evcen James Bond filminden fırlamış gibi! Nurgül Yeşilçay'ın rengarenk güzelliği! 10

Nurgül Yeşilçay ise Kefaret dizisi ile gündemde. Sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak, dizisi olsa da olmasa da sürekli gündemde olmayı başarıyor Yeşilçay.

Oyuncu, Mert Fırat ile başrolünde oynadığı dizide acılı bir anne Zeynep’e hayat veriyor. Kızı kaçırılan ve yıllar sonra bulunan, başına olmadık işler gelen karakterinin aksine Nurgül Yeşilçay, günlük hayatında hayli eğlenceli, esprili, neşeli bir kişilik.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu, son olarak aşağıdaki pozuyla renkli kıyafetine vurgu yapan bir not düştü ve “Olduk renga rengarenk” sözüyle paylaştı pozunu…

Yasak Elma'daki o kameranın dili olsa da anlatsa! Fahriye Evcen James Bond filminden fırlamış gibi! Nurgül Yeşilçay'ın rengarenk güzelliği! 11