Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüs testi negatif çıkan Hazal Kaya yeni filminin galasına iki saat içinde apar topar hazırlandı!

Koronavirüs testi negatif çıkan Hazal Kaya yeni filminin galasına iki saat içinde apar topar hazırlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın merakla beklenen Benden Ne Olur? isimli sinema filmi 14 Ocak Cuma günü vizyona girecek.

Filmin Galası dün, oyuncuların da katılımıyla gerçekleşti. Hafta başı filmin başrol oyuncusu Hazal Kaya, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinaya girdiğini açıklamıştı.

Ünlü oyuncunun galaya katılamayacağı düşünülürken Hazal Kaya son anda bir sürpriz yaparak, galada oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Yeniden test yaptıran Hazal Kaya, testi negatif çıkınca galaya katılabildi. Oyuncu test sonucunu instagram hesabından da paylaştı.

Koronavirüs testi negatif çıkan Hazal Kaya yeni filminin galasına iki saat içinde apar topar hazırlandı! 9

Benden Ne Olur? filminin galasına son anda katılma kararı alan Hazal Kay,a kıyafet seçiminde ise stil danışmanı Rutkay Öziş’ten destek aldı. Öziş, instagram hesabından ünlü oyuncuya iki saat içerisinde kıyafet seçmesi gerektiğini söylediği bir paylaşım yaparak Hazal Kaya’yı da etiketledi.

Koronavirüs testi negatif çıkan Hazal Kaya yeni filminin galasına iki saat içinde apar topar hazırlandı! 10

Hazal Kaya kıyafetini de seçtikten sonra galadaki yerini aldı. Oyuncu makyajıyla da göz kamaştırdı. Özellikle son trendleri yansıtan göz makyajı dikkatleri çekti.

Koronavirüs testi negatif çıkan Hazal Kaya yeni filminin galasına iki saat içinde apar topar hazırlandı! 11

İzleyicinin merakla beklediği, pandemiden dolayı gösterimi sürekli ertelenen Benden Ne Olur? filmi nihayet cuma günü sinema severler ile buluşacak.

Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan, yönetmeliğini Murat Şenöy’ün yaptığı filmde baş rollerde yer alan ünlü oyuncular Hazal Kaya ile Onur Tuna’ya Enis Arıkan, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu, Elçin Afacan, Cem Belevi ve Tarık Papuçcuoğlu’nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.